iPad reparatie nodig? PC Refresh helpt graag!

Maak hier uw afspraak

Een iPad is een handig apparaat dat makkelijk overal mee naartoe te nemen is. We doen er van alles op, zowel voor ons werk als ter ontspanning. Als er dan een defect aan ontstaat, kan dat uw dag goed verpesten. Contactenlijst weg, geen toegang meer tot bestanden, foto’s en apps. Vaak komen we er dan pas achter dat we hem meer gebruiken dan gedacht. Dus wat nu?

Geen paniek: In heel veel gevallen is een iPad reparatie heel goed mogelijk. Data kan vaak hersteld worden, een gebroken scherm kan vervangen worden en zelfs bij vochtschade kan de iPad vaak nog goed schoongemaakt worden. Als u dus een  iPad reparatie nodig heeft, willen de ervaren iPad specialisten van PC Refresh u graag helpen. Voor u het weet is de iPad weer de oude.

Boek direct uw reparatie in

Voor een iPad reparatie schakelt u PC Refresh in!

Sinds 2012 hebben we al tienduizenden Apple iPads en tablets van andere merken gerepareerd.

Een aantal voorbeelden van iPad reparaties:

  • Vervanging van het touchscreen van een iPad;
  • Interne reiniging van een iPad;
  • Dataherstel bij een iPad;
  • Reparatie van de dock connector van een iPad;
  • De wachtwoorden op een iPad opnieuw instellen.

Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor heel veel verschillende iPad reparaties. We repareren niet alleen de hardware, we lossen ook softwareproblemen op.

Waarom uw iPad laten repareren bij PC Refresh?

Wij gaan ervoor om u onovertroffen service te verlenen. In de praktijk betekent dit dat wij altijd eerst een vrijblijvende diagnose stellen. Blijkt de reparatie onmogelijk of blijken de kosten te hoog? Dan betaalt u helemaal niets.

Als wij wél overgaan tot repareren zijn al uw persoonlijke en zakelijke gegevens bij ons veilig. Al onze medewerkers moeten zich namelijk aan onze speciale Privacy Code houden. Wel zo’n prettig idee.

We voeren onze reparaties altijd heel zorgvuldig uit, maar mocht u naderhand toch nog een probleem ervaren, weet dan dat er op al onze hardware reparaties twee jaar garantie zit. Uiteraard doen wij ons uiterste best om alles zo goed en zo snel mogelijk weer in orde te maken.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

BOEK DIRECT UW REPARATIE IN

Een iPad reparatie vanuit heel Nederland

Onze specialisten voeren allerlei iPad  reparaties in onze serviceshops in Den Haag en Amsterdam uit. Maar eigenlijk kunt u vanuit heel Nederland bij ons een reparatie laten uitvoeren. U kunt uw iPad bijvoorbeeld gratis verzekerd verzenden of laten ophalen. U heeft de keuze uit 3 mogelijkheden:

iPad reparatie langsbrengenUw iPad zelf brengen

Bij PC Refresh kunt u een iPad reparatie laten uitvoeren in de serviceshop in Den Haag of Amsterdam. U kunt er maandag tot en met zaterdag zonder afspraak binnenlopen. Op koopavonden, dinsdagen en donderdagen is de serviceshop in Den Haag  tot 21.00 uur geopend.

 

 iPad reparatie verzendenUw iPad gratis verzekerd verzenden

In samenwerking met PostNL hebben we een verzekerde verzendservice. U kunt hiermee uw iPad naar ons opsturen zonder dat het u wat kost. Een iPad voor reparatie vanuit Amsterdam opsturen is helemaal niet moeilijk. Er is altijd wel een PostNL Pakketpunt in de buurt. Om deze te vinden kunt u gebruikmaken van de PostNL locatiewijzer. Vraag een verzendlabel aan om uw iPad gratis te versturen.

Vraag direct een verzendlabel aan

 iPad reparatie halen en brengenUw iPad laten ophalen

Onze koerier kan de iPad voor reparatie bij u komen ophalen. Deze komt hiervoor bij u aan de deur en brengt de iPad naar onze service shop. U hoeft alleen nog maar de iPad in te pakken.

 

Hoe lang gaat het ongeveer duren?

Hoe lang het duurt kan enigszins verschillen. Het hangt namelijk af van het type probleem en het type reparatie. U kunt uitgaan van een reparatietijd van 2 tot 5 werkdagen.

Wat zijn de kosten van een iPad reparatie?

Wat de kosten zijn, hangt af van het probleem en de reparatietijd. Voor een inschatting van de prijs gaat u naar tarieven.

Ga direct naar tarieven

Meer weten over iPad reparaties?

Het is logisch dat u soms meer wilt weten dan dat op onze website staat. Heeft u dus nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze bij iPad reparaties? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde pagina’s: