iPhone reparatie? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak

Zoekt u een betrouwbaar adres om uw iPhone te laten repareren? En liever vandaag dan morgen? Dan is er goed nieuws.

Onze ervaren iPhone specialisten weten vrijwel elk probleem aan uw smartphone op te lossen. Voor een iPhone reparatie kunt u gewoon binnenlopen bij onze serviceshop in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam.

Boek direct uw reparatie in

Laat uw iPhone reparatie uitvoeren door PC Refresh

Wij voeren allerlei soorten iPhone reparaties uit, bijvoorbeeld het vervangen van een gebarsten scherm of een defecte accu, de Home-knop repareren of de connector vervangen.

Bij veel problemen met de iPhone is het gelijk duidelijk wat er aan de hand is, maar ook als dit niet zo is kunnen wij u helpen. We doen namelijk altijd een complete diagnose en bespreken deze met u vóór we tot reparatie overgaan. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Is een iPhone reparatie niet meer de moeite waard, dan kunt u de telefoon gewoon weer komen ophalen en betaalt u ook niets voor de diagnose. Ideaal, toch?

Waarom uw iPhone reparatie bij PC Refresh?

  • Wij beginnen uw iPhone reparatie altijd met een complete diagnose en geven u daarna een prijsopgave, zodat u altijd van tevoren weet wat de kosten zijn;
  • Onze unieke Privacy Code garandeert een veilige omgang met uw persoonlijke en zakelijke data;
  • Wij hebben al tienduizenden laptops, Macs, tablets en smartphones gerepareerd;
  • Alle hardware reparaties hebben bij ons twee jaar garantie op onderdelen en montage, dat geldt dus ook voor de meeste iPhone reparaties;
  • Waar in Nederland u ook woont of werkt, met onze verschillende services kunt u altijd bij ons terecht. U kunt uw iPhone namelijk ook opsturen, of laten ophalen.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

BOEK DIRECT UW REPARATIE IN

Vanuit heel Nederland kunt u bij ons terecht

Of u nu in de buurt van een van onze serviceshops woont of niet, u kunt altijd bij ons terecht. U kunt kiezen uit de volgende services:

Zo lang duurt een iPhone reparatie bij PC Refresh

Hoe lang een reparatie duurt, is uiteraard afhankelijk van het probleem, maar  we kunnen wel wat indicaties geven. Gemiddelde iPhone reparaties duren ongeveer 2 tot 5 werkdagen. Het is ook mogelijk voor een spoedreparatie te kiezen. In dat geval is de reparatie meestal binnen 24 uur klaar.

Meer weten?

Heeft u vragen, of wilt u gewoon wat meer van ons weten? Dat kan altijd, dus aarzel vooral niet om contact op te nemen. Wij horen graag van u.

Zie OOK: