Vernieuwde Privacy Code

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wijzen we u graag op onze vernieuwde Privacy Code. Daarin beschrijven we hoe we omgaan met uw informatie en de gegevens op uw apparaat.

iPhone reparatie gezocht? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak

Wat een ramp, een defect aan uw iPhone. U bent slecht bereikbaar, heeft geen toegang tot uw contacten en kan niet bij uw apps en andere gegevens. En nu is die prachtige iPhone dus defect.

Omdat een iPhone zo kostbaar is, loont het vaak de moeite en het geld om hem te laten repareren. Als de iPhone nog onder de garantie van Apple valt, of uw reparatie onder uw Apple Care-abonnement, raden we u aan dit eerst te proberen. Veel zaken, zoals bijvoorbeeld val- of waterschade, vallen echter niet onder de garantie. Bij PC Refresh willen we u graag helpen met uw iPhone reparatie. Onze ervaren iPhone specialisten weten vrijwel elk probleem aan uw smartphone op te lossen.

Boek direct uw reparatie in

Laat uw iPhone reparatie uitvoeren door PC Refresh

Wij voeren allerlei soorten iPhone reparaties uit, bijvoorbeeld het vervangen van een gebarsten scherm of een defecte accu, de Home-knop repareren of de connector vervangen.

Bij veel problemen met de iPhone is het gelijk duidelijk wat er aan de hand is, maar ook als dit niet zo is kunnen wij u helpen. We doen namelijk altijd een vrijblijvende diagnose en bespreken deze met u vóór we tot reparatie overgaan. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Is een iPhone reparatie niet meer de moeite waard, dan kunt u de telefoon gewoon weer komen ophalen en betaalt u ook niets voor de diagnose. Ideaal, toch?

Waarom uw iPhone reparatie bij PC Refresh?

  • Wij beginnen uw iPhone reparatie altijd met een vrijblijvende diagnose en geven u daarna een prijsopgave, zodat u altijd van tevoren weet wat de kosten zijn;
  • Onze unieke Privacy Code garandeert een veilige omgang met uw persoonlijke en zakelijke data;
  • Wij hebben al tienduizenden laptops, Macs, tablets en smartphones gerepareerd;
  • Alle hardware reparaties hebben bij ons twee jaar garantie op onderdelen en montage, dat geldt dus ook voor de meeste iPhone reparaties;
  • Waar in Nederland u ook woont of werkt, met onze verschillende services kunt u altijd bij ons terecht. U kunt uw iPhone namelijk ook opsturen, of laten ophalen.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

BOEK DIRECT UW REPARATIE IN

Vanuit heel Nederland kunt u bij ons terecht

Of u nu in de buurt woont of niet, u kunt altijd bij ons terecht. U kunt kiezen uit de volgende services:

Hoe lang duurt een iPhone reparatie bij PC Refresh?

Hoe lang een reparatie duurt, is uiteraard afhankelijk van het probleem, maar  we kunnen wel wat indicaties geven. Gemiddelde iPhone reparaties duren ongeveer 2 tot 5 werkdagen. Het is ook mogelijk voor een spoedreparatie te kiezen. In dat geval is de reparatie meestal binnen 24 uur klaar.

Meer weten?

Heeft u vragen, of wilt u gewoon wat meer van ons weten? Dat kan altijd, dus aarzel vooral niet om contact op te nemen. Wij horen graag van u.

Gerelateerde pagina’s: