pcrefresh-logoict-waarborg
Laat een bericht achter!

Computer reparatie Utrecht

Haal- en brengserviceComputer reparatie Utrecht gezocht? Gratis halen en brengen van uw computer in en om Utrecht

Bel direct onze servicemanager voor de regio Utrecht: 030 242 22 20

Ook u heeft het vast weleens meegemaakt: een strakke deadline, een belangrijk e-mailtje dat u net wilde verzenden of een hele stapel vakantiefoto’s die niet geback-upt zijn en de computer houdt ermee op. Wat nu?Computer reparatie Utrecht

Kan hij nog gerepareerd worden? Dan moet u nog een goed reparatiebedrijf zien te vinden en het apparaat erheen brengen. Daar bent u dus nog wel even zoet mee. En u heeft al zo weinig tijd! Bij PC Refresh hebben we de oplossing: hoeft de deur niet meer uit met onze gratis haal- en brengservice in Utrecht en omstreken! Dus ook in bijvoorbeeld Vleuten, Maarssen en Houten. Uw computer wordt opgehaald, er wordt een diagnose gesteld, uw computer wordt gerepareerd en weer bij u aan de deur afgeleverd, bij u thuis of op kantoor.

Wilt u ook gebruikmaken van deze handige service? Vul dan hieronder uw gegevens in. Al binnen 24 uur bellen we bij u aan! Onze servicemanager uit Loenen aan de Vecht is ook rechtstreeks telefonisch te bereiken op: 030 242 22 20.

Uw naam

Bedrijfsnaam (optioneel)

Uw adres en huisnummer

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Apparaat en een korte omschrijving van het probleem

Onze servicemanager Utrecht stelt zich graag even aan u voor

Servicemanger BasHallo! Mijn naam is Bas de Laat, ik ben uw servicemanager voor de regio Utrecht.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met IT en computerreparaties. In het afgelopen decennium heb ik gewerkt voor verschillende landelijke computerketens en heb ik vele duizenden computers en mobiele apparaten voorbij zien komen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij PC Refresh en zou ik u graag verwelkomen in onze klantenkring.


 

Computer reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh helpt u verder!

Boek direct uw reparatie in

 

Het gebeurt u vast ook altijd vlak vóór een belangrijke deadline of net op het moment dat u uw best heeft gedaan op een mailtje: uw computer houdt er gewoon ineens mee op! Hartstikke vervelend natuurlijk! En waar moet u met uw computer naartoe?

Voor een computer reparatie in Utrecht kunt u in ieder geval altijd terecht bij PC Refresh. De ervaren specialisten van PC Refresh helpen u in no time van vrijwel elk computer probleem af. En de diagnose wordt nog gratis gesteld ook!

Uw computer laten repareren door PC Refresh

Bij PC Refresh hebben we sinds 2012 al tienduizenden computer reparaties verzorgd. Binnenkort voeren we deze reparaties ook in Utrecht uit, waar in september een serviceshop geopend wordt. Duurt dat u een tikkeltje te lang? Weet dan dat u uw computer ook gratis naar ons kunt opsturen, op kunt laten halen door onze koerier, hulp op afstand inboeken, hulp op locatie aanvragen of langs kunt komen in Den Haag of Amsterdam. Hieronder volgen een paar voorbeelden van computer reparaties die wij uitvoeren:Computer reparatie Utrecht

  • Vervanging van de harde schijf van een computer;
  • Verwijdering van virussen van een computer;
  • Reparatie van de videokaart van een computer.

Naast reparaties doen we ook aan upgrades, bijvoorbeeld door een grotere HDD of SSD in uw computer te zetten. Ook kunnen we u helpen bij computerproblemen of een computer op maat voor u samenstellen. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Waarom uw computer reparatie Utrecht laten verzorgen door PC Refresh?

Onovertroffen service, daar gaan wij voor. Daarom voeren wij altijd als eerst een vrijblijvende diagnose uit, waarna we u bellen en u kunt beslissen over de computer reparatie in Utrecht. Toch te duur? Dan komt u uw computer gewoon kosteloos weer ophalen. Met onze Privacy Code weet u zeker dat wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens beschermd houden. Verder zit op al onze hardware reparaties twee jaar garantie, wel zo’n veilig gevoel.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

Vanaf september 2017 repareren wij óók computers in Utrecht

Binnenkort kunt u een computer reparatie in Utrecht laten uitvoeren. Ook voor die tijd kunt u echter al bij ons terecht. Dankzij onze verzendservice, onze ophaalservice, onze hulp op afstand en onze hulp op locatie, kunnen wij mensen vanuit heel Nederland van dienst zijn. Wij kunnen dus ook u helpen en een computer reparatie vanuit Utrecht voor u doen. We zitten de mogelijkheden nog een keer voor u op een rijtje:

Computer langsbrengenUw computer zelf brengen

U kunt zonder afspraak bij ons in Den Haag langskomen. We zijn 6 dagen per week (van maandag tot en met zaterdag) open en op dinsdagen en donderdagen zelfs tot 21.00 uur. Vanaf september hebben we ook een serviceshop, dus u kunt dan uiteraard ook uw computer voor reparatie in Utrecht komen langsbrengen.

Computer per post verzendenUw computer gratis verzekerd verzenden

Het is ook mogelijk om uw computer gratis ter reparatie vanuit Utrecht naar ons te verzenden. Dit gaat met PostNL en is verzekerd. Om het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt te vinden kunt u de PostNL locatiewijzer gebruiken. Het verzenden van uw computer wordt door ons betaald. Een verzendlabel hiervoor aanvragen is zo gebeurd.

Direct een verzendlabel aanvragen

Computer laten ophalenUw computer laten ophalen

Kiest u ervoor uw computer te laten ophalen? Dan komt onze koerier bij u in Utrecht aan de deur en mee en brengt deze naar onze serviceshop. U zorgt voor het verpakken, het repareren en het terugsturen wordt voor u gedaan.

 

 

Computer reparatie op locatieUw computer op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de computerspecialist bij u op locatie langskomt. PC Refresh komt bij u thuis of op kantoor in de Randstad. Ook voor computer reparaties in Utrecht komt PC Refresh dus bij u langs. Mocht het probleem niet op locatie op te lossen zijn, dan bedenken we uiteraard een andere oplossing.

 

 

Computer hulp op afstandUw computer op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden door hulp op afstand in te schalen. Onze specialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type computer reparaties zijn ook in Rotterdam mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

 

 

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een computer reparatie in Utrecht die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Ga direct naar tarieven

Meer weten?

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier of door te bellen met: 030 242 22 20.

Enkele computer reparaties Utrecht: