iPad reparatie Amsterdam nodig? PC Refresh helpt u graag!

Maak hier uw afspraak!

Of het nu een iPad Air, iPad mini of iPad Pro is, een iPad is een handige metgezel in die u in uw tas mee kunt nemen om even te internetten in de trein, of is een leuke vervanging van de computer of laptop. U kunt er van alles op doen en hij ziet er bovendien prachtig uit.

Als er dan iets met de iPad misgaat, is dat natuurlijk supervervelend. Geen contactenlijst meer, u bent alle e-mailinstellingen kwijt, u heeft geen toegang meer tot de apps en ook niet meer tot uw bestanden. Opeens wordt duidelijk dat u eigenlijk niet zonder dat apparaat kunt. De onzekerheid slaat toe. Kunnen de vakantiefoto’s nog gevonden worden? Kan de iPad nog gemaakt worden?

In heel veel gevallen is het antwoord op deze vraag ‘ja’. Schermen kunnen vervangen worden, bestanden kunnen vaak nog teruggehaald worden en instellingen kunnen vaak hersteld worden. In veel gevallen kan zelfs vochtschade nog gerepareerd worden. Als u iPad reparatie nodig heeft en in Amsterdam woont kunnen de ervaren iPad specialisten u altijd helpen.

Wat zijn de kosten van een iPad reparatie Amsterdam?

De kosten voor een iPad reparatie hangen af van het probleem en de reparatietijd. Voor een inschatting van de prijs gaat u naar iPad tarieven.

Hoe lang gaat het ongeveer duren?

Hoe lang een reparatie duurt kan erg verschillen. Dit hangt namelijk af van het type probleem en het type reparatie. Wel kunnen we zeggen dat de meeste reparaties binnen 2 tot 5 werkdagen gereed zijn.

Zo uw iPad laten in Amsterdam door PC Refresh laten repareren

Heeft u een iPad reparatie nodig? Dan bent u van harte welkom in onze serviceshop in Amsterdam.

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Is zelf langskomen wat lastig? Geen nood: u kunt uw iPad bijvoorbeeld verzekerd verzenden of laten ophalen. U heeft de keuze uit 3 mogelijkheden.

Welke iPad reparaties worden in Amsterdam uitgevoerd?

iPads zijn meestal niet heel goedkoop, daarmee vertellen we u niets nieuws. Als er iets mee is, kan het vaak lonen om hem te laten repareren in plaats van meteen een nieuwe te kopen. Bij PC Refresh helpen we u graag met een iPad reparatie, ook als u in Amsterdam woont. We hebben inmiddels al tienduizenden computers, laptops, mobiele telefoons en tablets gerepareerd, waaronder ook veel iPads.

Hier zijn wat voorbeelden van reparaties die we op iPads uitvoeren:

 • De wachtwoorden op iPads opnieuw instellen;
 • De LCD schermen van iPads vervangen;
 • Een interne reiniging van iPads;
 • Een dataherstel bij iPads uitvoeren;
 • De herinstallatie van iOS bij iPads verzorgen.

Natuurlijk voeren we nog veel meer soorten reparaties uit. Bel ons gerust, dan vertellen we u met alle plezier meer vertellen over de mogelijkheden voor iPad reparaties Amsterdam.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Handige mannen of vrouwen die kunnen helpen met de computer kennen we allemaal wel. Maar is er nu echt een probleem? Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: