Mac reparatie Amsterdam gezocht? PC Refresh helpt!

Maak hier uw afspraak!

Van iMac tot Mac Mini, deze prachtige Apple producten zijn kostbaar en geliefd. U als eigenaar van een Mac, hoopt uiteraard lang plezier te hebben van dit mooie product. Als er dan een defect ontstaat, is dit natuurlijk erg vervelend en brengt ook aardig wat onzekerheid met zich mee. Uw foto’s en belangrijke bestanden kunnen bijvoorbeeld verdwenen zijn, net als uw inlogcodes en andere gegevens. En dan is er de Mac zelf. Kan deze nog gerepareerd worden of moet er een nieuwe komen?

PC Refresh is u graag van dienst. Onze Apple specialisten hebben ruime ervaring met het herstellen van Mac problemen. Als de computerwinkel hem allang heeft opgegeven kunnen wij uw Mac en uw data vaak nog redden.

Wat zijn de kosten VAN een MAC REPARATIE AMSTERDAM?

Ook de kosten voor een Mac reparatie zijn afhankelijk van het soort defect. De prijzen die hier staan weergegeven geven u echter wel alvast een goede indicatie.

Zo lang duurt het ongeveer

U wilt natuurlijk ook graag weten hoeveel tijd het kost om een Mac te repareren. Hoe lang een reparatie exact duurt, is niet met honderd procent zekerheid in te schatten, want elk defect is anders. Wel kunnen we zeggen dat we een gemiddelde reparatie als het plaatsen van een SSD of een HDD binnen 24 uur kunnen uitvoeren. Voor de meeste andere, complexere reparaties hebben we ongeveer 2 tot 5 werkdagen nodig.

Zo uw Mac ter reparatie aanbieden in Amsterdam

Voor al uw Mac reparaties bent u van harte welkom in onze serviceshop in Amsterdam.

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Lukt het u niet om langs te komen? Geen nood! Dankzij onze verzendservice en ophaalservice kunnen wij, waar in Amsterdam u ook woont of werkt, u altijd een oplossing bieden uw Apple gerelateerde problemen. U heeft de keuze uit 5 mogelijkheden.

Welke Macs worden gerepareerd?

Vergeleken met bijvoorbeeld Lenovo laptops of Acer laptops, zijn Macs en andere Apple producten relatief duur. Daarom is het bijna altijd de moeite waard om ze te laten repareren. Onze Apple specialisten hebben al sinds 2012 ervaring op het gebied van het repareren van Apple producten. We herstellen onder andere:

 • iMacs
 • MacBooks
 • Mac Mini’s

Behalve met een Mac reparatie Amsterdam, kunnen we u ook bijvoorbeeld helpen met het opschonen van uw Mac, het aanleggen van een perfect werkend draadloos netwerk en het versnellen van uw Mac.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U kent vast wel een neefje of handige vriend die computerproblemen voor u oplost. Maar is er nu echt een probleem? Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: