Vernieuwde Privacy Code

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wijzen we u graag op onze vernieuwde Privacy Code. Daarin beschrijven we hoe we omgaan met uw informatie en de gegevens op uw apparaat.

Apple reparatie Den Haag nodig? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak!

Als er iets aan de hand is met uw iMac, Macbook, iPhone of welk Apple product dan ook, baalt u daar natuurlijk flink van. We gebruiken hem immers zo vaak en zijn er zo van afhankelijk geworden. Zo’n apparaat opeens missen kan dan behoorlijk tegenvallen. Gelukkig kunt u voor Apple reparatie Den Haag altijd terecht bij de specialisten van PC Refresh!

Ook als uw Apple garantie niet meer geldt, kunnen we bij  PC Refresh uw Apple product weer helemaal in orde maken en heeft u er nog jaren plezier van. Dankzij de jarenlange ervaring weten onze Apple specialisten elk defect in no time te verhelpen. En de diagnose is nog vrijblijvend ook!

Wat zijn de kosten?

Kijk bij onze tarieven als wilt weten welke prijzen wij hanteren voor een Apple reparatie Den Haag.

Hoe lang duurt een Apple reparatie Den Haag?

Hoeveel tijd een reparatie ongeveer in beslag neemt, hangt af van wat er precies gerepareerd moet worden. Apple reparaties in Den Haag zijn doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen gereed.

Onze servicemogelijkheden

Wij willen de reparatie van uw Apple voor u zo makkelijk mogelijk maken. U kunt onder andere onze serviceshop binnenlopen wanneer het u uitkomt. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma, Wo, Vr : - uur
  Di, Do : - uur
  Za : - uur
 • 4.9 sterren - gebasseerd op 238 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Lukt het u niet om langs te komen? Geen probleem: voor een Apple reparatie in Den Haag kunt u dan kiezen uit nog 4 andere mogelijkheden. Bekijk het overzicht hieronder voor meer informatie.

Welke Apple reparaties voert PC Refresh uit in Den Haag?

Doordat een Apple kostbaar is, is hem laten repareren vaak een rendabele optie. Wij hebben sinds 2012 al tienduizenden Apple producten gerepareerd. Denk dan aan: iMacs, MacBooks, iPhones en iPads.

Enkele Apple reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

 • Vervanging van het scherm van een iPhone, iPad of MacBook;
 • Vervanging van de harddisk;
 • Reparatie van vochtschade.

Behalve met het repareren van uw Apple product, kunnen onze Apple specialisten u ook helpen met het upgraden van uw Apple, het opschonen van uw Apple en het opnieuw installeren van uw Apple apparaat.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Uw handige broertje kan misschien wel een klein computerprobleem oplossen. Of misschien is uw buurman wel heel handig. Is er echt iets mis?  Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: