Laptop reparatie Den Haag nodig? Vraag het PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Een probleem met de laptop komt nooit op een gelegen moment. Het gebeurt altijd wanneer er net een deadline is, wanneer u net een paar maanden vergeten bent backups te maken, of wanneer net alle vakantiefoto’s er eindelijk op staan. Logisch dus dat u er flink van baalt  wanneer er iets met de laptop aan de hand is.

De redding is echter nabij: voor een laptop reparatie Den Haag kunt u bij PC Refresh terecht. Onze ervaren laptop specialisten kunnen u vaak al snel precies vertellen wat het probleem is en het uiteraard ook voor u oplossen.

Laat uw laptop reparatie Den Haag door PC Refresh verzorgen

Bij PC Refresh hebben we al tienduizenden computers en pc’s gerepareerd. Ook voor een laptop reparatie bent u in Den Haag van harte welkom!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

  • De reiniging van uw laptop;
  • Het vervangen van het beeldscherm van uw laptop;
  • DC Jack reparatie van uw laptop;
  • Het vervangen van het toetsenbord van uw laptop;
  • Het vervangen van de ventilator.

Uiteraard repareren we elk merk laptop. Het maakt ons dus niet uit of u een Lenovo laptop, een Acer laptop of een HP laptop heeft, we lossen de defecten van bijna alle merken voor u op. Ook kunnen we u helpen bij bijvoorbeeld het herinstalleren en optimaliseren van Windows op uw laptop en met het opschonen van uw laptop.

Hebt u een MacBook? Zie dan onze aparte pagina over MacBook reparatie >>

BOEK DIRECT UW REPARATIE IN

Waarom uw laptop laten repareren bij PC Refresh in Den Haag?

Wij vinden het belangrijk om u een onovertroffen service te bieden. Daarbij hoort een complete diagnose, voorafgaand aan elke reparatie die we doen. Laptop reparaties in Den Haag worden namelijk altijd grondig uitgevoerd. Al onze medewerkers houden zich aan onze unieke Privacy Code, waarin staat dat we op een veilige manier met uw persoonlijke en zakelijke data omgaan. Verder zit er op al onze hardware een garantie van twee jaar, wel zo’n prettig idee.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Zo kunt u een laptop bij ons laten repareren

Wij bieden een oplossing voor al uw laptop gerelateerde problemen. Ook als u niet in de buurt van onze serviceshops woont, kunt u bij ons terecht. Op dit moment kunt u op 5 manieren van onze service gebruikmaken:

Laptop reparatie langsbrengenUw laptop zelf brengen

Voor laptop reparaties in Den Haag bent u van harte welkom in onze serviceshop aan de Stephensonstraat 48, vlakbij de Laan van Meerdervoort en de Regentesselaan. U kunt in daar 6 dagen per week (van maandag tot en met zaterdag) zonder afspraak binnenlopen. Op dinsdagen en donderdagen zijn we zelfs tot 21.00 uur geopend.

 

laptop reparatie verzendenUw laptop verzekerd verzenden

Het is ook mogelijk om uw te repareren laptop naar ons in Den Haag op te sturen. Dit gaat met PostNL en is altijd verzekerd. Om het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt te vinden kunt u de PostNL locatiewijzer gebruiken.  

laptop reparatie halen en brengenUw laptop laten ophalen

Kiest u ervoor uw laptop te laten ophalen, dan komt onze koerier bij u aan de deur, neemt uw laptop voor reparatie mee en brengt deze naar onze serviceshop in Den Haag. U zorgt voor het verpakken, het repareren en het terugsturen wordt voor u gedaan.

laptop reparatie op locatieUw laptop op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de specialist bij u op locatie langs komt. PC Refresh komt bij u thuis of op kantoor in de Randstad. Ook voor laptop reparaties in Den Haag komt PC Refresh dus bij u langs. Mocht het probleem niet op locatie op te lossen zijn, dan kan onze specialist uw laptop voor reparatie meenemen naar de serviceshop.

laptop reparatie hulp op afstandUw laptop op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden door hulp op afstand in te schalen. Onze specialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type laptop reparaties is ook in Den Haag mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via een afspraak inplannen.

Wat kost een laptop reparatie Den Haag?

Onze tarieven voor een laptop reparatie in Den Haag zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type laptop. Bekijk de tarieven van de meest voorkomende laptop reparaties.

Wat is de reparatietijd van een laptop reparatie Den Haag?

De reparatietijd verschilt per type laptop en is ook afhankelijk van het soort computerprobleem. Sommige reparaties, zoals het vervangen van een scherm, zijn klaar terwijl u wacht. U kunt ondertussen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Voor andere reparaties is eerst een diagnose nodig, de doorlooptijd bedraagt dan meestal 1 tot 3 werkdagen. Mocht de reparatie complex zijn en langer duren, dan wordt u hierover vooraf geïnformeerd.

Daarnaast is het bij sommige reparaties ook mogelijk om gebruik te maken van onze 24-uurs reparatie. Voorbeelden hiervan zijn interne reinigingen, een SSD plaatsen of Office installeren. Vraag vooral de specialist naar de mogelijkheden voor uw laptop.

Meer weten?

Als u vragen heeft over onze laptop reparaties, kunt uiteraard altijd contact opnemen. We staan u graag te woord.

Zie ook: