iMac reparatie Rotterdam gezocht? PC Refresh staat voor u klaar!

Afspraak maken

Een defect aan uw prachtige iMac, wat nu? Is hij nog te repareren? Zijn er misschien bestanden kwijt geraakt en kunnen die teruggehaald worden? Het is altijd behoorlijk vervelend als er iets met een iMac gebeurt.

Soms kunt u van de Apple garantie gebruikmaken, maar wanneer dit niet kan, is een iMac reparatie Rotterdam een goede optie. Het kostbare apparaat is namelijk vaak nog prima te repareren en de ervaren iMac specialisten van PC Refresh staan graag voor u klaar!

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type iMac. De prijzen voor een iMac reparatie in Rotterdam die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Hoe lang duurt een iMac reparatie?

Hoeveel tijd het kost om een iMac reparatie in Rotterdam uit te voeren kan erg verschillen. Dit hangt namelijk af van het type probleem en het type reparatie. Wel kunnen we zeggen dat we voor de meeste reparaties we ongeveer 2 tot 5 werkdagen nodig hebben.

Zo uw iMac laten repareren in Rotterdam

Neem uw iMac mee en kom bij ons langs! U wordt direct door een specialist te woord gestaan en uw iMac wordt ingeboekt ter reparatie. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig, maar mag wel. Het kaartje hieronder laat precies zijn waar onze serviceshop te vinden is.

 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Primera Nesselande
  Maltaplein 57
  3059 XW Rotterdam
  Nederland
 • Ma : 12.00 - 18.00 uur
  Di t/m Vr : 09.00 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : 12.00 - 17.00 uur
 • $
  4.5 sterren - gebasseerd op 247 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Is het moeilijk voor u om langs te komen?  Ook dan kunt u bij ons terecht voor een iMac reparatie in Rotterdam. U heeft de keuze uit 5 mogelijkheden:

U kunt ons ook bellen of uw reparatie online starten met het afspraakformulier. Wij staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Wat voor soorten iMac reparatie worden uitgevoerd in Rotterdam?

Onze specialisten houden zich al sinds 2012 bezig met het repareren van iMacs, MacBooks en nog veel meer Apple producten, zowel hardware als software.

Enkele voorbeelden iMac reparaties die we regelmatig uitvoeren:

 • Vervangen van de harde schijf van een iMac;
 • Reparatie van het LCD scherm van een iMac;
 • Herstellen van de externe aansluitingen van een iMac;
 • Het opnieuw installeren van OSX;
 • Het verwijderen van virussen.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Handige mannetjes die af en toe computerproblemen oplossen zijn er genoeg. Waarom nu PC Refresh? De Apple specialisten van PC Refresh staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Als u kiest voor PC Refresh, bent u bovendien verzekerd van de volgende unieke voordelen:

“Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

 

Meer informatie over onze iMac reparaties?

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld onze werkwijze bij iMac reparaties? Aarzel dan vooral niet en neem contact op. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of bellen met: 010 206 02 02. Wij horen graag van u.

Zie ook: