Telefoon reparatie Rotterdam? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak

Vroeger was een telefoon iets waar je mee kon bellen, nu is het onze onafscheidelijke metgezel. Facebook bijhouden, spelletjes spelen, ons wekken in de ochtend, al onze contacten bijhouden, we doen er alles mee. Als er dan een probleem mee is, kan dat echt een nachtmerrie zijn. Geen contactenlijst, geen internet, geen apps, geen verbinding met de rest van de wereld.

Gelukkig is een telefoon reparatie in Rotterdam heel goed mogelijk. En die reparatie laat u over aan de ervaren specialisten van PC Refresh. Wat er ook aan uw telefoon stuk is, wij maken het!

Wat kost de reparatie?

Ook onze tarieven kunnen erg uiteen lopen en zijn afhankelijk van het type probleem en het type reparatie. Sommige telefoon reparaties zijn duurder dan andere. De prijzen voor een telefoon reparatie in Rotterdam die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie. Ook als u niet weet wat er met uw telefoon is, kunnen wij daar door middel van onze complete diagnose achter komen.

Hoe lang duurt het?

Hoe lang het duurt om een telefoon reparatie in Rotterdam uit te voeren kan erg verschillen. Het hangt namelijk af van het type probleem en het type reparatie. Gemiddelde reparaties hebben meestal een reparatietijd van 24 uur en complexe reparaties hebben doorgaans een reparatietijd van 2 tot 5 werkdagen.

Zo uw telefoon laten repareren in Rotterdam

Kom langs in onze serviceshop in Rotterdam en we kijken gelijk naar uw telefoon! Een afspraak is niet nodig. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie weer.

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Goudsesingel 16A
  3011 KB Rotterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Maakt u liever wel een afspraak of kunt u niet langskomen? Ook dan kunnen wij u helpen! U heeft de keuze uit 3 mogelijkheden. Klik op een van de pictogrammen hieronder voor meer informatie.

Telefoon reparaties bij PC Refresh

U bent met uw kapotte smartphone van harte welkom bij PC Refresh. Onze ervaren specialisten hebben al tienduizenden computers, laptops, tablets en mobiele telefoons gerepareerd.

Enkele reparaties die wij uitvoeren:

 • Vervanging van de microfoon van uw telefoon;
 • Vervanging van het scherm van uw telefoon;
 • Vervanging van de homeknop van uw telefoon;
 • Reparatie van de oplaadconnector van uw telefoon;
 • Reparatie van de waterschade aan uw telefoon.

We doen daarnaast uiteraard nog vele andere reparaties. Wees dus vooral niet verlegen, we kunnen u helpen!

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Natuurlijk is het altijd wel mogelijk om iemand te vinden die handig is met telefoons? Waarom kiest u voor een PC Refresh? De vakkundige telefoon specialisten van PC Refresh staan bekend om hun klantvriendelijkheid. Als u kiest voor PC Refresh, bent u ook verzekerd van de volgende unieke voordelen:

“Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

Meer weten over onze telefoon reparaties?

Zijn er toch nog een paar onduidelijkheden of wilt u meer informatie over onze telefoon reparaties in Rotterdam? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag van u.

Zie ook: