Gratis haal- en brengservice in en om Utrecht

Afspraak maken

Is uw pc, laptop, tablet of smartphone defect? Geen nood: om hem te laten maken hoeft u niet eens de deur meer uit! Bij PC Refresh kunt u namelijk gebruikmaken van de unieke haal- en brengservice – speciaal voor Utrecht en omgeving! Een probleem aan uw computer of telefoon komt nooit uit en is daarom altijd lastig. U kunt dan niet meer bij belangrijke tekstbestanden of fotobestanden en ook kunt u niet meer snel even internetten.

Meestal kan hij nog wel gerepareerd worden, maar het vinden van een goed reparatiebedrijf is een tijdrovende klus. En als u er een gevonden heeft, moet u er nog zelf naartoe. Ook dat kost tijd.

Gelukkig heeft PC Refresh de oplossing: een gratis haal- en brengservice voor uw computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. Het defecte apparaat wordt opgehaald, er wordt een complete diagnose gesteld, het apparaat wordt gerepareerd en weer aan de deur afgeleverd, bij u thuis of op kantoor. We bieden deze service niet alleen aan in Utrecht zelf, maar ook in de omgeving, zoals plaatsen als Nieuwegein, Houten en Zeist.

Wilt u ook gebruikmaken van deze handige service? Maak een afspraak of bel onze servicemanager uit Loenen aan de Vecht op: 030 242 22 20. Al binnen 24 uur bellen we bij u aan!

 

Maak kennis met onze servicemanager Utrecht

Servicemanager UtrechtHallo! Mijn naam is Bas de Laat, ik ben uw servicemanager voor de regio Utrecht.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met IT en computerreparaties. In het afgelopen decennium heb ik gewerkt voor verschillende landelijke computerketens en heb ik vele duizenden computers en mobiele apparaten voorbij zien komen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij PC Refresh en zou ik u graag verwelkomen in onze klantenkring.

Profiteer ook van de onovertroffen service van PC Refresh

Het bieden van een onovertroffen service, dat vinden we bij PC Refresh het allerbelangrijkst. Wat u daarbij kunt verwachten?

Complete diagnose

We stellen eerst een diagnose en daarna besluit u pas of u het apparaat wilt laten repareren of niet. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Privacy Code

PC Refresh heeft een Privacy Code, waar alle medewerkers zich aan houden. Zo zijn al uw persoonlijke gegevens gegarandeerd veilig.

Twee jaar garantie op hardware en montage

Door onze unieke garantie van twee jaar op hardware en montage heeft u evenveel garantie op onze reparatie en montage als op een nieuw apparaat!

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Onze certificaten

Bij PC Refresh willen we onze klanten altijd alleen de beste kwaliteit te bieden. Onze certificaten zijn hier het bewijs van.

ICTWaarborg

PC Refresh is ICTWaarborg gecertificeerd voor de zakelijke en particuliere markt.

SSB Erkend Leerbedrijf

PC Refresh is een SSB Erkend leerbedrijf voor het opleiden van gekwalificeerde ICT-specialisten.

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type apparaat. De prijzen voor een computer reparatie in Utrecht die onder ‘tarieven’ staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Meer weten over onze haal- en brengservice of onze reparaties?

Als u vragen heeft over onze reparatieservice of onze werkwijze bij reparaties, kunt uiteraard altijd contact opnemen. We zijn te bereiken op: 030 242 22 20 en via ons contactformulier. We horen graag van u.

Onze haal- en brengservice is onder andere beschikbaar voor: