pcrefresh-logoict-waarborg
Laat een bericht achter!

Pc reparatie Amsterdam

Pc reparatie Amsterdam nodig? Schakel PC Refresh in!

Boek direct uw reparatie in

U heeft het vast ook al eens meegemaakt: er zit net een deadline aan te komen of u heeft net uw best gedaan op een belangrijk mailtje als uw pc besluit ermee op te houden. Een defecte pc is niet alleen flink balen, het zorgt ook voor de nodige onzekerheid: waar kan ik met mijn pc naartoe? Zijn al mijn bestanden verdwenen?

Geen paniek: voor een pc reparatie in Amsterdam kunt u terecht bij de specialisten van PC Refresh. Wat het probleem aan uw pc ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we altijd een oplossing. En de diagnose ontvangt u geheel vrijblijvend!

Pc reparaties door PC Refresh

Met alle hardware en software problemen bent u bij PC Refresh van harte welkom. We hebben al tienduizenden laptops, tablets, mobiele telefoons en computers gerepareerd, waaronder veel pc’s. Nu komen wij naar de hoofdstad, waar een service shop gevestigd wordt.

We voeren straks dus ook pc reparaties vanuit Amsterdam uit, maar ook voor die tijd kunt u al bij ons terecht. U kunt namelijk uw pc gratis opsturen, laten ophalen door onze koerier, hulp op afstand inboeken en hulp op locatie afspreken.

Enkele reparaties die wij uitvoeren zijn:Pc reparatie Amsterdam

  • Intern reiniging van een pc;
  • Verwijdering van virussen van een pc;
  • Vervanging van de harde schijf van een pc;
  • Vervanging van de CMOS BIOS batterij in een pc;
  • Reparatie van de videokaart in een pc.

Vanzelfsprekend doen we nog veel meer reparaties, voor zowel hardware als software. Ook doen we aan upgrades, data recovery en kunnen we u helpen met een op maat gemaakte pc.

Ontmoet onze servicemanager Amsterdam

Servicemanager LucHallo! Mijn naam is Luc van der Meij, ik ben uw servicemanager voor de regio Amsterdam.

Ik heb ruim 10 jaar professionele ervaring in de IT, waarvan 7 jaar op het gebied van computer- en telefoonreparaties. Door de jaren heen heb ik gewerkt bij twee landelijke computerwinkels, en duizenden reparaties mogen uitvoeren aan laptops, pc’s, Macs, telefoons en tablets. Inmiddels doe ik dit werk met veel plezier bij PC Refresh en hoop ik ook u als klant te mogen verwelkomen.

Waarom uw pc laten repareren bij PC Refresh?

Wij willen ervoor zorgen dat onze service onovertroffen is. Onze pc reparaties in Amsterdam zullen daarop geen uitzondering zijn. Bij de meeste problemen met pc’s is het noodzakelijk dat wij ze in onze service shop hebben. Dan doen we altijd als eerste een vrijblijvende diagnose, waarna er beslist kan worden of reparatie nuttig of noodzakelijk is. Soms is het probleem heel duidelijk, maar zelfs dan kan er nog een verborgen defect zijn. Bij elke reparatie, van pc’s en alle andere apparaten houden wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens uiteraard privé. Niet voor niets moeten al onze medewerkers zich aan onze speciale Privacy Code houden. Verder zit op al onze hardware een garantie van twee jaar.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

U kunt in Amsterdam ook uw pc laten repareren

Moet uw pc gerepareerd worden? Kom dan langs in onze serviceshop in Amsterdam. Redt u het niet om zelf naar ons toe te komen? Geen nood: dankzij onze verzendservice, onze ophaalservice, onze hulp op afstand en onze hulp op locatie, kunnen we u toch van dienst zijn. We zetten alle mogelijkheden nog een keer voor u op een rijtje:

Computer langsbrengenUw pc zelf brengen

U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur in Amsterdam terecht. Onze serviceshop in Amsterdam bevindt zich aan de Roelof Hartstraat 52:

Computer per post verzendenUw pc gratis verzekerd verzenden

Met de verzekerde verzendservice van PostNL kunt u uw pc voor reparatie vanuit Amsterdam naar ons opsturen. Meestal is er wel een pakketpunt bij u in de buurt. Gebruik de PostNL locatiewijzer om het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt te vinden. Wij betalen uw verzendkosten, zodat u uw pc gratis kunt versturen. Een verzendlabel is heel eenvoudig bij ons aan te vragen. Met dat label betalen wij uw verzendkosten, zodat u uw pc gratis kunt verzenden.

Vraag direct een verzendlabel aan

Computer laten ophalenUw pc laten ophalen

Kiest u voor gemak? Laat onze koerier langskomen om uw pc voor reparatie in Amsterdam af te halen. U zorgt voor de verpakking, wij zorgen voor het vervoer, de diagnose en het repareren.

 

 

 

 

Computer reparatie op locatieUw pc op locatie laten repareren

Soms is het niet mogelijk om het probleem op te lossen bij onze service shop, bijvoorbeeld wanneer het om netwerkproblemen gaat. PC Refresh komt daarom ook bij u thuis of op kantoor in de Randstad, voor sommige pc reparaties dus ook in Amsterdam.

 

 

Computer hulp op afstandUw pc op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden door hulp op afstand in te schalen. Onze specialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type pc reparaties is ook in Amsterdam mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

Hoe lang duurt een pc reparatie?

Hoeveel tijd het kost om een pc reparatie in Amsterdam uit te voeren kan erg verschillen. Het hangt af van het type probleem en het type reparatie. Wel kunnen we al zeggen dat de meeste reparaties een reparatietijd van 2 tot 5 werkdagen hebben.

Wat zijn de kosten van een pc reparatie Amsterdam?

Ook onze tarieven kunnen erg uiteen lopen en zijn afhankelijk van het type probleem en het type reparatie. Sommige pc reparaties zijn duurder dan andere. De prijzen hangen af van de vraag welke onderdelen er nodig zijn en uiteraard van hoeveel tijd die een reparatie in beslag neemt.

Ga direct naar tarieven

Meer weten over onze pc reparaties?

Neem bij vragen over pc reparaties in Amsterdam gerust contact met ons op. We horen graag van u.

Enkele pc reparaties Amsterdam: