pcrefresh-logoict-waarborg
Laat een bericht achter!

Computerhulp op afstand

Computerhulp op afstand – voor pc, laptop en Apple

Met computerhulp op afstand kunnen verschillende computerproblemen door onze computerspecialisten direct via internet worden verholpen. Dat scheelt, want uw computer hoeft niet naar de werkruimte en de computerspecialist hoeft niet bij u langs te komen. Dat scheelt u dus tijd en geregel, handig!

[Plaatje met schema, specialist met koptelefoon en pc, klant monitor met bewegende muis]

Op afspraak – en altijd met uw toestemming – neemt de specialist uw pc, laptop of Mac over. Hij kan dan vrijwel alle handelingen uitvoeren die hij ook kan uitvoeren als hij daadwerkelijk achter de computer zit. Zoals programma’s voor u installeren, instellingen wijzigen of uw computer opschonen.

Voor echte reparaties en ingrijpende handelingen is pc hulp op afstand niet geschikt. In dat geval biedt PC Refresh u een professionele werkplaats, waar de mensen en middelen aanwezig zijn om reparaties uit te voeren.

Hoe gaat de computerhulp op afstand (remote support) in zijn werk?

U maakt allereerst een afspraak voor hulp op afstand. Dit kan telefonisch, via e-mail of met het contactformulier onderaan deze pagina. Als het programma voor hulp op afstand nog niet op uw computer staat, kunt u het verkrijgen door hieronder op het logo te klikken.

Computerhulp op afstand

DOWNLOAD HULP OP AFSTAND >>

Bent u nog geen klant van PC Refresh en wilt u graag gebruik maken van de online support? Bel ons en we registreren u als klant. Dan kunnen wij ook op uw computer hulp op afstand verlenen!

Is de remote support software veilig?

De remote support software maakt gebruik van een beveiligde verbinding, er kunnen dus geen derden meekijken. Ook werkt de pc hulp op afstand software alleen als u deze zelf start en de verbinding accepteert. Zolang u dat niet doet, kan er dus niemand zomaar bij uw computer. Wilt u meer weten over de gebruikte software? Zie dan de website van Teamviewer >>

PC Refresh heeft in de loop der jaren reparaties verricht aan vele duizenden computers, van zowel zakelijke als particuliere klanten. We weten daarom als geen ander hoe belangrijk uw gegevens en bestanden zijn. Al onze medewerkers zijn daarom gehouden aan onze Privacy Code, waarmee een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens is gewaarborgd.

Hoe start u computerhulp op afstand?

  1. U belt met PC Refresh voor een afspraak, dat kan zes dagen per week (ma – za). Indien de agenda het toelaat wordt u nog dezelfde dag geholpen.
  2. Als u de remote support software nog niet heeft downloadt u deze hier >>
  3. Wanneer de computerspecialist van PC Refresh u hierom vraagt, start u de remote support software. De computerspecialist begeleidt u verder en geeft toelichting.