Tablet reparatie nodig? PC Refresh staat voor u klaar!

Maak hier uw afspraak!

Een tablet is een trouwe metgezel op saaie bus- en treinreizen, een handige vervanging van de computer of gewoon een leuk ding om mee te facebooken en filmpjes te kijken. We gebruiken onze tablets veel en daarom kan een defect aan uw tablet daarom behoorlijk vervelend zijn. Niet meer bij uw bestanden kunnen, inloggegevens kwijt zijn of hem gewoon te moeten missen is natuurlijk erg lastig.

Gelukkig is er meestal best een oplossing te vinden. Hardware kan worden gerepareerd, software kan worden hersteld en verloren gegevens kunnen vaak nog worden teruggehaald. Voor uw tablet reparatie helpt PC Refresh u graag verder. Onze ervaren tablet specialisten kunnen u prima adviseren en ervoor zorgen dat uw tablet in no time weer de oude wordt.

Boek uw reparatie in

Laat uw tablet reparatie over aan PC Refresh

Sinds 2012 hebben we al tienduizenden tablets, telefoons, computers en andere apparaten gerepareerd.

Hieronder staat een aantal voorbeelden van tablet reparaties die wij uitvoeren:

  • Vervanging van het touchscreen van een tablet;
  • Interne reiniging van een tablet;
  • Dataherstel bij een tablet;
  • Reparatie van de dock connector van een tablet;
  • De wachtwoorden op een tablet opnieuw instellen.

Zoals u ziet, kunt u bij ons terecht voor veel verschillende tablet reparaties, zowel hardware als software. We repareren alle merken tablets, dus met uw iPad, Lenovo, Asus, Samsung, Archos of ander merk, kunt u gewoon bij ons terecht.

Waarom kiezen voor PC Refresh voor uw tablet reparatie

Onovertroffen service is waar wij voor gaan. Wij willen gewoon de beste service van heel Nederland bieden. Hoe we dat doen?

Voordat we aan een tablet reparatie beginnen, doen we altijd met een vrijblijvende diagnose. Wij onderzoeken de tablet zorgvuldig en als reparatie niet mogelijk of veel te duur blijkt te worden, kunt u hem gewoon kosteloos weer ophalen. Op deze manier lopen de reparatiekosten nooit onverwacht uit de hand.

Daarnaast is er onze Privacy Code, die de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke en zakelijke gegevens waarborgt. Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Verder is het goed om te weten dat er op onze hardware reparaties twee jaar garantie zit. Dat is evenveel als op een nieuw tablet. U loopt dus eigenlijk geen enkel risico.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek uw reparatie in

Onze servicemogelijkheden voor tablet reparaties

U kunt vanuit heel Nederland voor tablet reparaties bij ons terecht. Uw tablet ter reparatie aanbieden kan op dit moment op 3 manieren:

tablet reparatie langsbrengenUw tablet zelf brengen

In de serviceshops van PC Refresh kunt u een tablet reparatie laten uitvoeren. U kunt er maandag tot en met zaterdag zonder afspraak binnenlopen. Op koopavonden, dinsdagen en donderdagen is de serviceshop in Den Haag  tot 21.00 uur geopend.

Uw tablet gratis verzekerd verzenden

In samenwerking met PostNL hebben we een verzekerde verzendservice. U kunt hiermee uw tablet naar ons opsturen zonder dat het u wat kost. Een tablret voor reparatie opsturen is helemaal niet moeilijk. Er is altijd wel een PostNL Pakketpunt in de buurt. Om deze te vinden kunt u gebruikmaken van de PostNL locatiewijzer. Vraag een verzendlabel aan om uw iPad gratis te versturen.

Vraag direct een verzendlabel aan

tablet reparatie langsbrengenUw tablet laten ophalen

Onze koerier kan de iPad voor reparatie bij u komen ophalen. Deze komt hiervoor bij u aan de deur en brengt de tablet naar onze serviceshop. U hoeft alleen nog maar de iPad in te pakken.

Wat is de duur van een tablet reparatie?

De reparatietijden van een tablet reparatie kunnen verschillen. Het hangt af van het type probleem en het type reparatie. De meeste reparaties duren ongeveer 2 tot 5 werkdagen.

Wat kost een tablet reparatie?

Hoeveel een reparatie kost, hangt er uiteraard van af wat voor reparatie voor u nodig is. Neem een kijkje nemen bij onze tarieven voor een indicatie.

Ga direct naar tarieven

Meer informatie over onze tablet reparaties?

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij tablet reparaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

Enkele tablet reparaties: