Telefoon reparatie? PC Refresh helpt.

Maak hier uw afspraak

Zoekt u een betrouwbaar adres om uw telefoon te laten repareren? En liever vandaag dan morgen? Dan is er goed nieuws.

De telefoon specialisten van PC Refresh hebben met hun jarenlange ervaring altijd een oplossing om uw smartphone zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren. Voor een telefoon reparatie met complete diagnose kunt u gewoon binnenlopen bij een van de serviceshops in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Tarieven van telefoon reparatie

Er zijn vele honderden modellen smartphones met een veelvoud aan reparaties, het strekt dus te ver om ze allemaal online te zetten. De meest voorkomende iPhone reparatie tarieven hebben we voor u op een rijtje gezet.

Elke telefoon reparatie begint met het stellen van een complete diagnose. Op die manier weten we precies wat er defect is. En blijkt de reparatie toch te kostbaar? Dan kunt u altijd nog afzien van reparatie en uw telefoon kosteloos weer kunt ophalen. Dat is de service van PC Refresh!

Hoe lang duurt een telefoon reparatie bij PC Refresh?

Schermen van de meest gangbare telefoons zijn op voorraad en kunnen dus direct worden uitgevoerd. Als onderdelen besteld moeten worden, duurt een reparatie doorgaans 2 à 3 werkdagen.

Een oplossing waar u in Nederland ook woont of werkt

Bij PC Refresh proberen we u te helpen op de manier die het best bij u past, waar in Nederland u ook woonachtig bent of werkzaam bent. U kunt kiezen uit de volgende services:

Welke telefoon reparaties worden uitgevoerd door PC Refresh?

U kunt de telefoon bij ons achterlaten, waarna we een diagnose stellen en hem repareren. We voeren allerlei soorten reparaties uit, bijvoorbeeld accu’s vervangen, waterschade herstellen, telefoonschermen vervangen en nog veel meer. Voorbeelden van telefoon reparaties zijn:

  • Het vervangen van een scherm;
  • Het vervangen van het stroomaansluitpunt;
  • Het opnieuw instellen van software;
  • Het vervangen van een accu;
  • Het vervangen van de adapter.

“Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

 

Kies voor de vakkundige telefoon reparaties van PC Refresh!

U ziet op elke hoek van de straat een winkeltje waar telefoonreparaties worden uitgevoerd maar voor echt vakkundige service gaat u naar PC Refresh.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Boek direct uw reparatie in

Zie ook: