Alcatel reparatie gezocht? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak!

Alcatel telefoons zijn leuke telefoons voor leuke prijzen. Ideaal voor mensen die geen zin hebben om honderden euro’s aan een telefoon uit te geven, terwijl de telefoons toch heel veel kunnen. Bellen, appen, e-mailen, de weg zoeken of het nieuws lezen, ook van een Alcatel kunt u echter al snel aardig afhankelijk worden.

Als uw Alcatel telefoon defect raakt, loopt het misschien niet zo in de papieren als bijvoorbeeld met een iPhone, maar toch kan het supervervelend zijn. Alle data die erop staat weg, contactenlijst onbereikbaar, uzelf onbereikbaar. En als u de telefoon voor uw werk gebruikt, kan het ook nog financiële gevolgen hebben. Gelukkig is een Alcatel reparatie vaak best nog mogelijk en deze hoeft niet eens zo veel te kosten. De ervaren Alcael specialisten van PC Refresh weten elk defect op te lossen, zodat u weer lekker snel online kunt.

Boek direct uw  reparatie in

Laat uw Alcatel reparatie uitvoeren door PC Refresh

Data recovery, scherm reparaties, accu’s vervangen en nog vele andere reparaties en upgrades behoren allemaal tot de mogelijkheden. U kunt de levensduur van uw Alcatel telefoon vaak dus nog flink verlengen. En omdat wij een vrijblijvende diagnose doen, zult u ook nooit te veel aan uw telefoon uitgeven.

Waarom uw Alcatel reparatie bij PC Refresh?

  • Wij beginnen uw Alcatel reparatie altijd met het stellen van een vrijblijvende diagnose, zodat u altijd van tevoren weet wat de kosten zijn;
  • Onze unieke Privacy Code garandeert een veilige omgang met uw persoonlijke en zakelijke data;
  • Wij hebben een ruime ervaring met de reparatie van tienduizenden laptops, Macs, tablets en mobiele telefoons;
  • Alle hardware reparaties hebben bij ons twee jaar garantie op onderdelen en montage, dit geldt dus ook voor de meeste Alcatel reparaties;
  • Waar in Nederland u ook woont of werkt, met onze verschillende services kunt u altijd bij ons terecht. U kunt de Alcatel namelijk ook opsturen, of laten ophalen.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

BOEK DIRECT UW  REPARATIE IN

 

Vanuit heel Nederland kunt u bij ons terecht voor uw Alcatel reparatie

Als u in Den Haag woont kunt u gemakkelijk even bij ons langskomen maar ook als u verder weg woont kunnen wij u gemakkelijk van dienst zijn. Met onze opstuurservice en haal- en brengservice kunnen wij u in heel Nederland helpen. U kunt kiezen uit de volgende services:

 

Telefoon reparatie langsbrengenUw Alcatel zelf brengen

In onze serviceshops kunt u maandag tot en met zaterdag zonder afspraak uw Alcatel ter reparatie langsbrengen.  Op dinsdagen en donderdagen is PC Refresh in Den Haag zelfs tot 21.00 uur geopend.

 

 Telefoon reparatie verzendenUw Alcatel gratis verzekerd verzenden

U hoeft helemaal niet naar ons toe. U kunt uw Alcatel ter reparatie naar een van de serviceshops opsturen met PostNL. Meestal is er wel een PostNL Pakketpunt bij u in de buurt. Om de locatie van het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt te vinden, kunt u gebruikmaken van de PostNL locatiewijzer. Wij betalen uw verzendkosten, het enige dat u hoeft te doen, is bij ons een gratis verzendlabel aan te vragen.

Vraag direct een verzendlabel aan

Telefoon reparatie halen en brengenUw Alcatel laten ophalen

Als u gebruikmaakt van onze koerier, hoeft u de deur niet eens uit! U hoeft alleen uw Alcatel zelf in te pakken. Onze koerier komt bij u langs om uw Alcatel op te halen en na reparatie weer bij u terug te bezorgen. Wel zo makkelijk.

 

Hoe lang duurt een Alcatel reparatie bij PC Refresh?

Hoe lang een reparatie duurt, hangt af van wat het probleem is. Voor gemiddelde Alcatel reparaties gaan we uit van ongeveer 2 tot 5 werkdagen. Het is vaak ook mogelijk voor een spoedreparatie te kiezen, deze is binnen 24 uur gereed.

Meer weten?

Heeft u vragen, of wilt u gewoon wat meer van ons weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

Gerelateerde onderwerpen: