LG reparatie nodig? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak!

Uw LG smartphone is een handig apparaat. Het is allang niet meer iets om alleen mee te bellen, we gebruiken hem voor ons werk, om de weersvoorspelling te bekijken, om de weg te vinden, om al onze sociale contacten te onderhouden, onze mening te geven op Twitter, om te relaxen en spelletjes te spelen.

Als er dan iets mee gebeurt, is dat natuurlijk heel vervelend. Moet u de telefoon, met al uw gegevens erop, nu weggooien? Niet zo snel: misschien hebben wij wel de oplossing.

Hoe lang duurt een LG reparatie?

Hoe lang een reparatie duurt, is uiteraard afhankelijk van het probleem, maar we kunnen u wel wat indicaties geven. Gemiddelde LG reparaties duren ongeveer 2 tot 5 werkdagen. Het is vaak ook mogelijk voor een spoedreparatie te kiezen. Deze duurt ongeveer 24 uur.

Vanaf overal in Nederland bereikbaar voor LG reparaties

Waar u ook bent in Nederland, het is altijd mogelijk om uw LG reparatie door ons te laten uitvoeren. Ook als u niet in de buurt woont bieden onze verzendservice en haal- en brengservice uitkomst. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Is een LG reparatie mogelijk?

Soms is een LG telefoon inderdaad niet meer te redden, maar vaak is het een stuk goedkoper om hem te laten repareren. Bovendien kunt u dan weer bij al uw gegevens en kan uw telefoon na de reparatie weer jaren mee. Bij PC Refresh doen wij allerlei soorten reparaties, bijvoorbeeld een gebarsten scherm vervangen, waterschade herstellen, data recovery, en nog veel meer.

Ook als het probleem niet helemaal duidelijk is, kunnen wij u helpen. We doen namelijk altijd van tevoren een complete diagnose, waarbij we precies uitzoeken wat het probleem is, waarna we een prijsopgave aan u voorleggen. Is het niet meer interessant om uw LG te laten repareren? U kunt hem gewoon weer ophalen.

 

Voor een vakkundige service kiest u PC Refresh

Bent u op zoek naar een echt vakkundige service? Kies dan PC Refresh! De telefoonspecialisten staan bekend om hun professionaliteit en klantvriendelijkheid en staan u graag te woord. Bovendien kunt  u gebruikmaken van de volgende voordelen:

“Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

 

 

 

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie OOK: