Apple reparatie Alkmaar nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Een tijdje zonder uw Mac? Voor veel Apple gebruikers zal dat geen makkelijke opgave zijn. Of het nu een iMac, MacBook of Mac Pro is, we gebruiken ze voortdurend, zowel professioneel als privé. Geen wonder dus dat wanneer er een probleem of defect aan ontstaat, het uw leven aardig lastig kan maken.

PC Refresh helpt u weer op weg! De vakkundige Apple specialisten repareren dagelijks iMacs, Macbooks en andere Apple producten en kunnen ook u uit Haarlem helpen. U bent zo weer aan de slag.

Wat kost een Apple reparatie Alkmaar?

Hoeveel kost het om uw Apple te laten repareren? Reparatieprijzen kunnen uiteenlopen. Kijk daarom bij onze tarieven voor de actuele prijzen. Weet u niet precies welke reparatie uw probleem oplost? Dat is normaal, in de meeste gevallen moeten ook wij eerst een diagnose uitvoeren voordat we weten hoe het probleem het beste kan worden opgelost. Deze diagnose is geheel vrijblijvend.

Hoe uw Apple laten repareren vanuit Alkmaar?

Vanuit Alkmaar kunt u het beste naar onze serviceshop in Amsterdam komen. U kunt met of zonder afspraak langskomen. U vindt ons op onderstaand adres:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen om uw Apple te brengen? Ook dan kunnen we helpen. Zie hieronder de mogelijkheden.

Soorten Apple reparaties Alkmaar

Valt uw iMac plotseling uit? Start uw MacBook niet meer naar OSX? Alle soorten hardware en software problemen worden opgelost door de vakkundige Apple specialisten van PC Refresh. Dit zijn een paar voorbeelden van Apple reparaties:

 • Het vervangen van een harde schijf;
 • Het opnieuw solderen van een stroomaansluitpunt;
 • Verloren data terughalen;
 • Na een crash opnieuw OSX installeren en data en programma’s overzetten;
 • Een langzame Mac sneller maken.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U heeft vast wel een handige kennis die de eerste problemen met de Mac kan oplossen, maar als er echt iets mis is, kies dan voor de vakkundige service van PC Refresh! De klantvriendelijke Apple specialisten helpen u graag. Bovendien bent u verzekerd van de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak