Apple reparatie Alkmaar nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Zoekt u een Apple expert in of om Alkmaar waar u een defecte laptop vakkundig en snel kunt laten repareren? Goed nieuws! Wat het probleem aan uw Apple ook is, onze ervaren Apple specialisten lossen het graag voor u op. Voor u het weet doet de laptop het weer als vanouds.

U kunt zonder afspraak terecht in een van onze serviceshops. Heeft u een MacBook en net wat minder tijd? Breng het apparaat dan langs bij ons Pick Up Point in uw woonplaats. Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren laptop in dat geval eerst online aanmeldt.

Wat kost een Apple reparatie Alkmaar?

Hoeveel kost het om uw Apple te laten repareren? Reparatieprijzen kunnen uiteenlopen. Kijk daarom bij onze tarieven voor de actuele prijzen. Weet u niet precies welke reparatie uw probleem oplost? Dat is normaal, in de meeste gevallen moeten ook wij eerst een diagnose uitvoeren voordat we weten hoe het probleem het beste kan worden opgelost. Deze diagnose is geheel vrijblijvend.

Hoe uw Apple laten repareren vanuit Alkmaar?

Vanuit Alkmaar is onze serviceshop in Amsterdam het meest dichtbij. U kunt met of zonder afspraak langskomen. U vindt ons op onderstaand adres:

 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Primera Heijm
  Stadionweg 139
  1076 NM Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : 08.30 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : gesloten
 • $
  4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen om uw Apple te brengen? Ook dan kunnen we helpen. Zie hieronder de mogelijkheden. Bekijk ze hieronder.

Soorten Apple reparaties Alkmaar

Valt uw iMac plotseling uit? Start uw MacBook niet meer naar OSX? Alle soorten hardware en software problemen worden opgelost door de vakkundige Apple specialisten van PC Refresh. Dit zijn een paar voorbeelden van Apple reparaties:

 • Het vervangen van een harde schijf;
 • Het opnieuw solderen van een stroomaansluitpunt;
 • Verloren data terughalen;
 • Na een crash opnieuw OSX installeren en data en programma’s overzetten;
 • Een langzame Mac sneller maken.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U heeft vast wel een handige kennis die de eerste problemen met de Mac kan oplossen, maar als er echt iets mis is, kies dan voor de vakkundige service van PC Refresh! De klantvriendelijke Apple specialisten helpen u graag. Bovendien bent u verzekerd van de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak