PC Refresh - Pick Up Points

Direct een afspraak maken

U wilt uw laptop of MacBook vakkundig door PC Refresh laten repareren, maar langskomen in onze serviceshop in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam is wat lastig?

Meld het te repareren apparaat dan online aan, betaal de diagnosekosten via onze betaalmodule en kom langs bij een van onze Pickup Points in uw woonplaats.

Momenteel zijn er 17 PC Refresh Pick Up Points. Dit aantal wordt zeer binnenkort uitgebreid. Snel weten of er al een bij u in de buurt te vinden is?

Bekijk dan de kaart of de lijst.

Let op: bij een PC Refresh Pick Up Point kunt u geen grote computers als desktop pc’s, iMacs of andere all-in-one pc’s afgeven. Breng deze naar een van onze serviceshops of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

Waarom kiezen voor een PC Refresh Pick Up Point?

Kiezen voor een Pick Up Point betekent dat u een defecte computer of laptop kunt afleveren om te laten repareren wanneer het u uitkomt, zonder dat u daarvoor uw woonplaats uit hoeft! En wij sturen u ook nog een bericht wanneer de reparatie is afgerond. Ideaal, toch?

Zo verloopt een reparatie via een PC Refresh Pick Up Point

Met een reparatie via een PC Refresh Pick Up Point kiest u voor gemak en bespaart u tijd. Om ervoor te zorgen dat we u nog sneller van dienst kunnen zijn vragen wij u de te repareren computer of laptop altijd van tevoren online aan te melden via het afsprakenformulier en de kosten voor de diagnose* vooraf te voldoen.

Nadat u dat gedaan heeft, sturen we u een bevestiging per e-mail en bezoekt u het Pick Up Point. De reparatie zal uiteraard zorgvuldig worden uitgevoerd. Let op! Op het moment dat u bij het Pickup Point aankomt, zal de baliemedewerker u vragen naar uw achternaam en ordernummer. Het reparatienummer vindt u in uw bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat u dit paraat heeft.

*De diagnosekosten bedragen € 49,- per reparatie.

Uw laptop of MacBook aanmelden voor reparatie

Maak gebruik van ons contactformulier om uw laptop of MacBook aan te melden voor reparatie. Kies bij onderwerp: Ik wil een reparatie / hulp inplannen, daaronder selecteert u het Pick Up Point bij u in de buurt.