pcrefresh-logoict-waarborg
Laat een bericht achter!

Computer reparatie

Computer reparatie? Kies de vakkundige pc reparatie van PC Refresh!

Computer reparatieUw pc start niet meer, heeft een virus of wordt steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor de computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

De computerspecialisten van PC Refresh repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken pc’s. Een volledige diagnose van uw pc wordt u vrijblijvend aangeboden in de professionele PC Refresh werkplaats. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent!

Reparatie van alle soorten en merken pc’s

Of het nu gaat om een desktop kast, werkstation, all-in-one pc of  compacte thin client, de computer experts van PC Refresh hebben voor elke pc een oplossing. De meeste onderdelen voor alle merken pc’s zijn op voorraad, dus kan uw pc reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd.

Hebt u een laptop of Mac? Natuurlijk hebben we daarvoor ook een oplossing! Lees meer over onze laptop reparatie en Apple reparatie.

Gratis diagnose voorafgaand aan uw reparatie

Wij snappen dat u graag vooraf weet waar u aan toe bent. Omdat verschillende problemen verschillende oorzaken en oplossingen kennen, is een goede diagnose essentieel.

Deze diagnose wordt u kosteloos aangeboden in de professionele werkplaats van PC Refresh. Voorafgaand aan uw reparatie ontvangt u een prijsopgaaf met de verschillende mogelijkheden voor reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

Uw computerreparatie direct laten uitvoeren?

Of u de pc nu wilt brengen of liever een pc specialist bij u laat langskomen, PC Refresh levert voor iedereen een oplossing. Waar dan ook in Nederland!

Alle gegevens op pc’s die bij ons in reparatie zijn worden strikt vertrouwelijk behandeld. De medewerkers van PC Refresh zijn hiervoor gehouden aan onze Privacy Code.

Pc reparatie in de werkplaats

In de professionele werkplaats van PC Refresh zijn alle mensen en middelen aanwezig om uw pc vlot en vakkundig te repareren. U kunt uw computer vanuit heel Nederland brengen, versturen of laten ophalen.

Bekijk alle mogelijkheden of begin direct met het inboeken van uw computer reparatie >>

Pc specialist aan huis of op kantoor (de Randstad)

Soms kunt u uw pc gewoon niet missen. Ook in dat geval kunnen we vaak uw computer herstellen. In de Randstad komt de pc specialist bij u langs om de pc op te schonen of kleine problemen te verhelpen. Voor grotere problemen biedt de specialist u een haal- en brengservice naar onze werkplaats. Voor een afspraak kunt u ons bellen of nu direct een pc specialist op locatie aanvragen >>

Soorten computer reparatie

Zoekt u informatie over een specifiek pc probleem of een pc reparatie? Wellicht dat onderstaande pagina’s u verder helpen!

Pc opschonen

Pc opnieuw installeren

Virus van pc verwijderen

Pc intern reinigen

Pc sneller maken

Pc start niet meer op