PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Kies de vakkundige pc reparatie van PC Refresh!

Afspraak maken

Start uw computer of pc niet meer op, heeft hij een virus of wordt hij steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor uw computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

De specialisten van PC Refresh repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken computers en pc’s. Voor een volledige diagnose van uw computer of pc kunt u terecht in een van de professionele PC Refresh serviceshops. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u snel weer met een goed werkende computer aan de slag!

Boek direct uw reparatie in

Reparatie van alle soorten en merken computers en pc’s

Of het nu gaat om een desktop kast, werkstation, all-in-one pc of compacte thin client, de computer experts van PC Refresh hebben voor elke pc een oplossing. De meeste onderdelen voor alle merken pc’s zijn op voorraad, dus kan uw pc reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd.

Heeft u een laptop of Apple computer? Natuurlijk hebben we daarvoor ook een oplossing! Lees meer over onze laptop reparatie en Apple reparatie.

Complete diagnose voorafgaand aan uw reparatie

Wij snappen dat u graag vooraf weet waar u aan toe bent. Omdat verschillende problemen verschillende oorzaken en oplossingen kennen, is een goede diagnose essentieel. Voor zo’n diagnose kunt u in de professionele serviceshop van PC Refresh terecht. Voorafgaand aan uw reparatie ontvangt u een prijsopgaaf met de verschillende mogelijkheden voor reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

TARIEVEN VAN COMPUTER REPARATIES

Zie voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en prijzen de tarieven van computer reparaties.

Uw computer reparatie direct laten uitvoeren?

Of u de pc nu wilt brengen of liever een pc specialist bij u laat langskomen, PC Refresh levert voor iedereen een oplossing. Waar dan ook in Nederland!

Alle gegevens op pc’s die bij ons in reparatie zijn worden strikt vertrouwelijk behandeld. De medewerkers van PC Refresh zijn hiervoor gehouden aan onze Privacy Code.

 

EEN COMPUTERWERKPLEK OF GAMING-PC OP MAAT

Wist u dat u bij PC Refresh ook terecht kunt voor een computer op maat? Op basis van uw wensen wordt een systeem uit componenten samengesteld. Of het u nu gaat om snelheid of comfort, wij stellen de pc samen die bij u past. Natuurlijk komen we uw nieuwe pc ook bij u aansluiten en kunt u na aanschaf nog gebruik maken van onze helpdesk. Eén ding weet u dus zeker: de service is onovertroffen!

Soorten computer reparatie:

Zoekt u informatie over een specifiek pc probleem of een pc reparatie? Wellicht dat onderstaande pagina’s u verder helpen!