PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Kies de vakkundige pc reparatie van PC Refresh!

Afspraak maken

Start uw computer of pc niet meer op, heeft hij een virus of wordt hij steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor uw computerreparatie?

Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

De specialisten van PC Refresh repareren al meer dan 15 jaar alle voorkomende defecten aan alle merken computers en pc’s. Ook uw computerprobleem wordt in no-time hersteld.

Voor een volledige diagnose van kunt u de computer afgeven bij één van onze vele innamepunten.

Na de diagnose ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave, pas nadat u akkoord geeft wordt de reparatie uitgevoerd. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u snel weer met een goed werkende computer aan de slag.

Boek direct uw reparatie in

Wat kost een computerreparatie?

Elk probleem heeft net weer een andere oplossing, dus variëren ook de prijzen van reparaties. Zie voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden onze tarieven voor computerreparaties.

Weet u zelf niet welke reparatie nodig is? Dat geeft niks, daarom stellen onze computerspecialisten eerst een goede diagnose en doen we een vrijblijvende prijsopgave. Pas als u akkoord geeft, starten we met de reparatie.

Hoe lang duurt een pc reparatie?

We snappen dat u uw trouwe pc niet langer kwijt wilt zijn dan noodzakelijk, dus is ons proces ingericht op de hoogste snelheid zonder in te boeten op kwaliteit.

De doorlooptijd is afhankelijk van het soort probleem en de benodigde onderdelen. De meest voorkomende onderdelen hebben we op voorraad in onze centrale werkplaats en kunnen direct worden geplaatst.

Een basisdiagnose duurt enkele werkdagen. Voor spoed is er de spoeddiagnose, deze duurt 24 uur of 1 werkdag (weekenden en feestdagen uitgezonderd). Na de diagnose hebben we een beter beeld van de totale doorlooptijd van de reparatie, maar de meeste reparaties zijn binnen 1 tot 3 werkdagen gereed.

Soorten pc reparatie

Of het nu gaat om een desktop kast, gaming pc of een all-in-one pc, de computer experts van PC Refresh hebben door de jaren heen duizenden pc’s gerepareerd.

Een aantal voorbeelden van veel voorkomende computerreparaties:

  • Vervangen van harde schijf, voeding, werkgeheugen, videokaart, processor of moederbord;
  • Intern reinigen van uw desktop pc / gaming pc bij vervuiling of oververhitting;
  • Verwijderen van virussen of een schone installatie van het Windows besturingsyssteem;
  • Dataherstel van defecte harde schijven;
  • Upgrades van uw pc, zoals een snellere SSD harddisk, meer RAM werkgeheugen of een zwaardere videokaart.

Is de reparatie van uw pc niet meer zinvol of wilt u iets nieuws? Onze computermonteurs bouwen op maat gemaakte desktop pc’s, we informeren u graag over de mogelijkheden op basis van uw wensen en budget.

Heeft u een laptop of Mac? Natuurlijk hebben we daarvoor ook een oplossing. Lees meer over onze laptop reparatie en Apple reparatie.

Kies voor de écht vakkundige reparatie

Iedereen kent wel een slimme buurjongen of slim buurmeisje dat zelf haar computer in elkaar heeft gezet. Waarom kiest u dan toch voor de expertise van PC Refresh?

Onze monteurs hebben meer dan 15 jaar ervaring met professionele reparaties en doen het werk elke dag. Ze weten dus hoe ze een diagnose en reparatie vakkundig moeten doen, daarom geven we ook met een gerust hart twee jaar garantie op alle hardware en montage.

Uw pc reparatie direct laten uitvoeren?

Kom langs bij één van onze vele innamepunten en we nemen uw pc in voor diagnose en reparatie. U kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie.

Alle gegevens op pc’s die bij ons in reparatie zijn worden strikt vertrouwelijk behandeld. De medewerkers van PC Refresh zijn hiervoor gehouden aan onze Privacy Code.

EEN COMPUTERWERKPLEK OF GAMING-PC OP MAAT

Wist u dat u bij PC Refresh ook terecht kunt voor een computer op maat? Op basis van uw wensen wordt een systeem uit componenten samengesteld.

Of het u nu gaat om snelheid of comfort, wij stellen de pc samen die bij u past. Voor thuis of op kantoor.

Meer over computerreparaties:

Zoekt u informatie over een specifiek pc probleem of een pc reparatie? Wellicht dat onderstaande pagina’s u verder helpen.