PC Refresh is een bedrijf met een verhaal. Het bedrijf is in 2012 opgericht als eenmanszaak, met een startkapitaal van € 70,- voor een doosje flyers en een SIM-kaart.

Fietsend door Den Haag werden de prikborden van supermarkten in Den Haag voorzien van het PC Refresh kaartje. De klanten die belden werden vervolgens netjes ontvangen in een appartement in Den Haag.

Toen het appartement vol stroomde met pc’s en laptops werd het tijd om te verhuizen. Via een tijdelijke werkruimte naast een fietsenwinkel kwam het jonge bedrijf terecht in een prachtige gerenoveerd winkelpand aan de Stephensonstraat 48 te Den Haag. Sinds april 2017 is daar het eveneens prachtige pand aan de Roelof Hartstraat 52 in Amsterdam bij gekomen. Later in 2017 kwam daar de Goudsesingel 16A in Rotterdam bij.

Vanuit de drie serviceshops worden duizenden klanten in de hele Randstad en ver daarbuiten bediend.

Het team van PC Refresh

PC Refresh - Over OnsPC Refresh heeft een team van jonge en gedreven mensen die allen dezelfde passie delen: computers en IT! Mac of pc, laptop of desktop, de mensen van PC Refresh zijn het liefst dagelijks met alle soorten computers bezig.

Daarnaast worden er bij PC Refresh vrijwel permanent stageplekken aangeboden aan de verschillende ICT- en informatica-opleidingen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Hilversum, Leiden en Zoetermeer. Bekijk ook onze actuele vacatures en stageplekken >>

Meer informatie: