PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Laptop reparatie nodig? Laat uw laptop repareren door PC Refresh

Afspraak maken

Is uw laptop kapot? Start hij niet meer op, wordt hij heet of traag? Laptops zijn kwetsbare apparaten waar gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan. Sommige problemen worden veroorzaakt door de software, andere problemen ontstaan door defecte onderdelen, ofwel hardware.

Wat het probleem ook is, de computerspecialisten van PC Refresh hebben altijd een oplossing. Zij repareren dagelijks alle soorten en merken laptops, dus ook uw laptop reparatie is bij ons meer dan welkom.

Om uw laptop te laten repareren loopt u simpelweg binnen bij één van onze vele innamepunten. Wij nemen de laptop dan in voor diagnose, waarna u een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangt. Pas nadat u akkoord geeft, wordt de reparatie gestart.

Hebt u een Apple MacBook? Ook daarvoor hebben we een oplossing, lees meer over onze Apple reparaties.

Direct uw reparatie inboeken

Wat kost het om uw laptop te laten repareren?

Elk probleem heeft een andere oplossing, de prijzen voor laptop reparaties verschillen dan ook sterk. Zie de pagina met laptop reparatie tarieven voor de meest voorkomende laptop reparaties en prijzen.

Weet u niet welke reparatie uw laptop nodig heeft? Geen probleem, daarom stellen onze monteurs eerst een goede diagnose. We kijken de laptop voor u na en laten u weten welke reparatie nodig is.

We starten pas met de reparatie als u akkoord bent. Zo krijgt u vooraf inzicht in de mogelijkheden, kosten en doorlooptijden.

Hoe lang duurt een laptop reparatie?

Als u uw laptop dagelijks gebruikt wilt u hem natuurlijk niet te lang missen, dat begrijpen we volkomen. Daarom zijn onze processen ingericht op de hoogst mogelijke snelheid, zonder het risico op fouten te vergroten.

De doorlooptijd is afhankelijk van de benodigde reparatie, welke onderdelen nodig zijn en of deze onderdelen op voorraad zijn. Na de diagnose laten we u weten wat de verwachting is. Een normale diagnose doen we in enkele werkdagen, heeft u haast dan doen we een spoeddiagnose in 24 uur of 1 werkdag (weekenden en feestdagen uitgezonderd).

Soorten laptop reparatie

De laptopmonteurs van PC Refresh hebben door de jaren heen al tienduizenden laptops hersteld, ongeacht het merk of model. Of het nou gaming laptops, zakenlaptops of laptops voor thuisgebruik betreft, we hebben altijd een oplossing.

Enkele reparaties die we veelvuldig uitvoeren:

  • Vervangen van beeldscherm, toetsenbord, accu of adapter;
  • Intern reinigen van uw laptop bij vervuiling, vochtschade of oververhitting;
  • Verwijderen van virussen of schoon installeren van Windows of macOS;
  • Dataherstel van defecte harde schijven;
  • Herstel van valschade en stootschade, inclusief prijsopgaaf voor de verzekering.

Mocht een reparatie niet meer rendabel zijn, dan bieden we alternatieve oplossingen. We leveren bijvoorbeeld refurbished laptops van goede kwaliteit, met 2 jaar garantie. Of we plaatsen de bestanden van uw defecte laptop op een harde schijf, zodat u in ieder geval weer op een andere computer aan de slag kan.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten reparaties of ervaart u een specifiek probleem? Lees dan verder.

Kies voor een écht vakkundige reparatie

Iedereen kent wel een handig neefje of nichtje die aan laptops sleutelt. Waarom kiest u dan toch voor PC Refresh?

Onze monteurs hebben meer dan 15 jaar ervaring en weten hoe ze een reparatie professioneel en snel moeten uitvoeren. Daarom geven we ook met een gerust hart 2 jaar garantie op hardware en montage.

Uw laptop direct laten repareren

Breng uw laptop direct langs bij één van onze innamepunten of neem contact met ons op.

Direct uw reparatie inboeken