Laptop reparatie nodig? Laat uw laptop repareren door PC Refresh!

Maak hier uw afspraak

Is uw laptop kapot? Start hij niet meer op, wordt hij heet of traag? Laptops zijn kwetsbare apparaten waar gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan. Sommige problemen worden veroorzaakt door de software, andere problemen ontstaan door defecte onderdelen, ofwel hardware.

Wat de oorzaak ook is, de computerspecialisten van PC Refresh hebben altijd een oplossing. Zij repareren dagelijks alle soorten en merken laptops, dus ook uw laptop reparatie is bij ons meer dan welkom. U kunt hem brengen, versturen of laten ophalen vanuit heel Nederland. In de Randstad komt de computerspecialist zelfs bij u langs!

Hebt u een Apple MacBook? Ook daarvoor hebben we een oplossing, lees meer over onze Apple reparaties.

Direct uw reparatie inboeken

Een volledige diagnose, geheel vrijblijvend!

Als uw laptop stuk is zijn er vaak verschillende oorzaken denkbaar. Elk van deze oorzaken brengt weer een andere reparatie – en dus een andere kostenpost – met zich mee. Daarom is een goede diagnose essentieel.

De diagnose wordt u in de werkplaats van PC Refresh geheel vrijblijvend aangeboden. We kijken de hardware en software voor u na en laten u weten wat de mogelijkheden voor reparatie zijn. Zo krijgt u vooraf inzicht in de mogelijkheden, kosten en doorlooptijden. Ook kunt u er van op aan dat de reparatie gelijk grondig wordt uitgevoerd en u niet blijft terugkomen. Een veilig gevoel!

Kunt u uw laptop niet lang missen? Kies voor onze spoeddiagnose: binnen 2 uur laat de computerspecialist u weten welke reparatie nodig is. Indien mogelijk wordt uw laptop vervolgens binnen 24 uur weer werkend opgeleverd.

Tarieven voor laptop reparatie

Zie de pagina met laptop reparatie tarieven voor alle laptop reparaties en prijzen.

Uw laptop direct door PC Refresh laten repareren?

Of u de laptop nou in de werkplaats wilt laten nakijken of laptop ondersteuning thuis of op kantoor wenst, PC Refresh biedt overal in Nederland een oplossing.

Welke optie u ook kiest, met onze Privacy Code heeft u altijd de zekerheid dat uw gegevens en bestanden vertrouwelijk worden behandeld.

Laptop laten repareren in de PC Refresh serviceshop

Als u ervoor kiest uw laptop te laten repareren in een van de PC Refresh serviceshops, zijn er een aantal mogelijkheden:

  • U kunt uw laptop zelf brengen naar een van onze serviceshops, een afspraak maken is niet nodig;
  • U kunt uw laptop versturen met de post (gratis en verzekerd);
  • U kunt de laptop bij u laten ophalen.

De serviceshops in Amsterdam en Den Haag zijn zes dagen per week geopend (ma – za), verzenden en ophalen kan vanuit elke plaats in Nederland. Lees meer over de mogelijkheden of ga direct verder met het inboeken van uw reparatie >>

Laptop ondersteuning aan huis of op kantoor

Wij bieden hulp op locatie aan particulieren, zzp’ers en MKB in heel de Randstad. In urgente gevallen kan er binnen 24 uur een computerspecialist bij u ter plekke zijn. U kunt ons bellen voor een afspraak of uw aanvraag online bij ons indienen >>

Verschillende soorten laptop reparatie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten laptop reparatie of ervaart u een specifiek probleem? Onderstaande onderwerpen helpen u wellicht verder!