Apple reparatie nodig? Kies de expertise van PC Refresh

Afspraak maken

De Apple iMac, MacBook Pro en MacBook Air behoren tot de meest geavanceerde en degelijke computers die te koop zijn. Maar zelfs aan high-end Apple producten kunnen problemen ontstaan, zoals een gebroken beeldscherm, een vastgelopen iMac of een MacBook die oververhit raakt. Heeft u een probleem met uw Mac? Dan zoekt u een betrouwbare Apple specialist die u snel weer op weg helpt.

De Apple specialisten van PC Refresh repareren dagelijks alle denkbare typen Macs, snel en professioneel. Dat doen we al 15+ jaar voor duizenden particuliere en zakelijke klanten. Zoekt u dus een reparatie, laat uw Mac dan nakijken door PC Refresh.

PC Refresh voert reparaties uit en biedt service alle Apple computers, zoals de MacBook, iMac, Mac Mini en Mac Pro. Ook kunnen we uw Mac sneller maken met verschillende upgrades.

Meldt uw Apple reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij een van onze innamepunten. Voordat u besluit tot reparatie, ontvangt u een heldere prijsopgave.

Boek direct uw reparatie

Uw Apple reparatie starten?

Aanmelden

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw MacBook of iMac in te leveren.

Wij repareren geen iPhones, iPads of losse Apple monitoren / toetsenborden.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij een van onze innamepunten in uw buurt.

Prijsopgave

Wij kijken uw Mac na en u ontvangt een heldere prijsopgave per e-mail. Daarna bellen we u om de prijsopgave met u door te nemen.

Reparatie

De reparatie wordt gestart zodra u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een betaallink die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw Mac weer op bij het innamepunt.

Boek uw reparatie

Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze computerkoerier komt dan langs bij u thuis of op kantoor, om uw computer op te halen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Wat kost een Apple reparatie bij PC Refresh?

Weet u welke reparatie u nodig heeft en wilt u meer informatie over de kosten? Bezoek dan onze tarievenpagina met prijsindicaties van veel voorkomende reparaties.

Als u nog niet weet welke reparatie uw probleem oplost, dan is dat geen probleem. Onze Apple specialisten voeren eerst een vrijblijvende diagnose uit. We laten u dan weten wat het probleem is, welke reparatie nodig is en welke upgrades eventueel mogelijk zijn. U bepaalt altijd zelf waarvoor u akkoord geeft.

Hoe lang duurt het om uw Mac te laten repareren?

Elk probleem heeft een andere oplossing, de doorlooptijd wordt dan ook bepaald door het soort reparatie en de benodigde onderdelen. Daarom is een diagnose juist belangrijk. Veel voorkomende onderdelen zijn op voorraad, andere worden besteld bij onze leveranciers.

Een standaard diagnose doen we in enkele werkdagen, voor spoed is er de spoeddiagnose die 24 uur of 1 werkdag duurt (weekenden en feestdagen uitgezonderd). Daarna kunnen we u laten weten wat de verwachtte doorlooptijd van de reparatie zal zijn.

Soorten iMac en MacBook reparatie

Net als bij andere laptops kan bij uw MacBook of iMac door een ongeluk het scherm breken. Andere bekende problemen zijn een defecte harde schijf of een MacBook die uitvalt door oververhitting. Als uw MacBook of iMac traag wordt, kan het tijd worden om de software op te schonen of opnieuw te installeren.

U kunt ook uw Mac sneller maken met een upgrade, bijvoorbeeld met meer geheugen of een snellere (SSD) harddisk. Zelfs oudere modellen Macs kunnen daardoor vele malen sneller worden.

Een aantal voorbeelden van Mac reparaties die onze Mac specialisten met grote regelmaat uitvoeren:

  • Vervangen van schermen, toetsenborden, trackpads en accu’s van MacBook Pro en MacBook Air
  • Opnieuw installeren van het macOS besturingssysteem na een crash
  • Sneller maken van oude Macs, door het plaatsen van een snelle SSD harddisk of meer RAM werkgeheugen
  • Reparaties op het moederbord, in ons gespecialiseerde reparatiecentrum
  • Verhelpen van vochtschade en valschade, met prijsopgaaf voor de verzekering

Mocht reparatie niet meer zinvol zijn, dan kunnen we ook een refurbished Mac leveren met 2 jaar garantie. Of we plaatsen uw bestanden op een externe harddisk, zodat u op een nieuwe Mac weer verder kan met uw werk.

Wij repareren geen iPhones, iPads of losse Apple monitoren / toetsenborden.

Garantie op uw Apple reparatie

Wij geven een uitgebreide garantie van 2 jaar op onderdelen en montage bij hardware reparaties.

Kies voor de écht vakkundige Apple reparatie

Iedereen kent wel een handig familielid of een IT student die een handje kan helpen. Waarom kiest u dan toch voor PC Refresh?

De computermonteurs van PC Refresh repareren al 15+ jaar alle modellen Macs, ze weten dus als geen ander hoe een goede diagnose en reparatie moeten worden uitgevoerd. Niet voor niets kozen duizenden particulieren en ondernemers voor PC Refresh.

“We zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh

Boek nu uw reparatie

Modellen Apple computers en reparaties

De bekendste Apple computers zijn de MacBook laptop en de iMac pc. Daarnaast levert Apple andere modellen voor diverse gebruikers.

Een overzicht met kenmerken:

  • MacBook Air – zeer licht en compact, maar toch krachtig genoeg voor dagelijks gebruik.
  • MacBook Pro – deze serie bevat enkele van de meest krachtige en betrouwbare laptops op de markt.
  • Mac Mini – het compacte Apple pc’tje, waarop een losse monitor, toetsenbord en muis wordt aangesloten.
  • iMac – de bekende alles-in-een pc van Apple, waarbij beeldscherm en andere onderdelen zijn verwerkt in een stijlvol en krachtig apparaat.
  • Mac Pro – de meest krachtige Apple pc, die tot in het extreme kan worden uitgebreid voor maximale prestaties.

Meer over Apple reparaties

PC Refresh biedt Apple reparatie voor en support bij elk probleem en voor elk type Mac. Een aantal veel voorkomende problemen en Apple reparatie mogelijkheden vindt u op de specifieke pagina’s hieronder.

Staat uw probleem of reparatie er niet bij? De kans is groot dat we u toch kunnen helpen. Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn!

Geschiedenis van Apple

Over het bedrijf uit Californië en haar excentrieke oprichter zijn al de nodige boeken geschreven, en gezien de indrukwekkende innovaties en financiële resultaten van de afgelopen jaren is dat niet verwonderlijk. Hoewel het naar wereldwijd marktaandeel gemeten maar net (of net niet) in de top-5 staat, is de herkenbaarheid van het Apple product hoger dan dat van alle andere computerfabrikanten.

Apple werd in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne en heeft zich altijd willen onderscheiden van de concurrentie. Zo werden er weinig tot geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de apparatuur en stond design en gebruiksvriendelijkheid voorop. Ook heeft men tegenstelling tot de concurrentie nooit gekozen voor het gebruikelijke Microsoft Windows besturingssysteem, maar heeft men het eigen OSX besturingssysteem ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een groep fanatieke aanhangers van de Apple producten, die met de komst van de iPod, iPhone en iPad alleen maar verder is gegroeid.