Contact met PC Refresh, in heel Nederland!

Stel uw vraag!

PC Refresh bedient u en andere klanten in heel Nederland, door middel van onze serviceshops, servicemanagers en andere services. Waar u zich ook bevindt in Nederland, PC Refresh biedt u altijd een oplossing!

Serviceshops in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

In de PC Refresh serviceshops in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam kunt u zonder afspraak binnenlopen. In deze steden kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van hulp op locatie, de haal- en brengservice en onze unieke verzendservice.

Contact met de serviceshops:

servicemanagers in Utrecht

Later in 2018 opent PC Refresh een serviceshop in  Utrecht. Tot die tijd staat uw persoonlijke servicemanager voor u klaar, die bij u langskomt voor hulp aan huis of op kantoor. Tot aan de opening biedt hij u zelfs een haal- en brengservice inclusief diagnose!

Uw servicemanager in Utrecht

landelijke services

Ook in andere Nederlandse plaatsen biedt PC Refresh een oplossing.

PC Refresh serviceregio’s

Voor verschillende steden zijn aparte pagina’s beschikbaar, met o.a. informatie over lokale afgiftepunten. Meer informatie en verzendpunten per serviceregio:

service in Zuid-Holland

service in Noord-Holland

Klachtenregeling

Omdat we onze klanten een optimale service willen bieden, vinden wij het óók belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze dienstverlening. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – liefst zo snel mogelijk.

Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na de ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Voor consumenten biedt ICTWaarborg een bemiddelingsregeling. Wordt een klacht niet naar tevredenheid van de consument opgelost, dan kan deze gebruik maken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelingsformulier op www.ictwaarborg.nl in te vullen.