Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

Laptop reparatie Amersfoort nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zoekt u een laptop deskundige in of om Amersfoort waar u een defecte laptop vakkundig en snel kunt laten repareren? Goed nieuws! Wat het probleem aan uw laptop ook is, onze ervaren laptop specialisten lossen het graag voor u op. Voor u het weet doet de laptop het weer als vanouds.

U kunt zonder afspraak terecht in een van onze serviceshops. Heeft u minder tijd, maar wilt u toch dat uw laptop snel gerepareerd wordt? Breng het apparaat dan langs bij ons Pick Up Point in uw woonplaats. Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren laptop in dat geval eerst online aanmeldt.

U vindt ons PC Refresh Pick Up Point op de volgende locatie:

Primera
Leeghwater 15-17

Wat kost een laptop reparatie Amersfoort?

Hoeveel uw reparatie kost kan uiteraard verschillend zijn, afhankelijk van het probleem. Heeft u al een aardig idee wat er moet gebeuren? Neem dan een kijkje bij onze tarieven. Het is goed mogelijk dat u helemaal niet weet wat voor reparatie u nodig heeft. Daarom stellen wij altijd van tevoren een complete diagnose van het probleem. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Zo uw laptop laten repareren vanuit Amersfoort

Het is mogelijk om vanuit Amersfoort langs te komen voor een laptop reparatie in een van onze serviceshops. Ook kunt u de laptop opsturen, laten halen of afleveren bij ons Pick Up Point. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Soorten laptop reparaties

Een computer die niet meer wil opstarten, een laptop die veel te heet wordt of een crash van Window, wat uw probleem ook is, de specialisten van PC Refresh weten wat ze moeten doen. Wat voor reparaties worden er allemaal gedaan? Hier een paar voorbeelden:

  • Het vervangen van defect werkgeheugen;
  • Het opnieuw installeren van een corrupt geraakte versie van Windows;
  • Het solderen van een DC jack;
  • Het opnieuw configureren van email instellingen;
  • Het terughalen van verloren data.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Natuurlijk kunt u ook terecht bij handige mannetje of studenten maar voor een echt professionele reparatie kiest u voor PC Refresh. Onze laptopspecialisten staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid en beantwoorden al uw vragen. U krijgt bij PC Refresh bovendien de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!