Laptop reparatie Dordrecht nodig? PC Refresh helpt!

Afspraak maken

Zoekt u een betrouwbaar adres in of om Dordrecht waar u een defecte laptop vakkundig en snel kunt laten repareren? Goed nieuws. Wat het probleem aan uw laptop ook is, onze ervaren laptop specialisten lossen het graag voor u op.

Bezoek zonder afspraak naar onze serviceshop in Rotterdam of meld uw laptop online aan voor reparatie en breng hem dan naar het Pick Up Point in uw woonplaats.

Via welke weg u een laptop ook bij ons laat repareren, onze specialisten stellen vooraf altijd eerst een complete diagnose. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat kost een laptop reparatie Dordrecht?

Natuurlijk wilt u weten wat u kwijt bent aan uw laptop reparatie. Neem daarom een kijkje in onze tarievenlijst, waarin de meest voorkomende reparaties op een rijtje staan. Staat uw reparatie er niet bij of weet u niet precies wat voor reparatie u nodig heeft? Geen nood: voorafgaand aan een reparatie stellen we altijd een complete diagnose. Daarna bieden we u een prijsopgave aan.

Pick-up point in Dordrecht

In Dordrecht kunt u met uw laptop ook terecht bij ons Pick Up Point, nadat u de laptop online hebt aangemeld voor reparatie.

U vindt ons Pick Up Point op de volgende locatie:

Cigo Polderman
J.P. Heijeplein 4

Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren laptop eerst online aanmeldt. Klik op het Pick Up Point voor meer informatie.

Wilt u liever direct naar onze serviceshop komen of gebruik maken van de haal- en brengservice? Klik dan op de andere opties.

Soorten laptop reparaties

Gaat uw laptop niet meer aan, zit er een virus op of is de stroomaansluiting afgebroken? De specialisten van PC Refresh lossen alle hardware en software problemen voor u op. Hieronder een paar voorbeelden van veel voorkomende reparaties:

  • Het vervangen van een laptopscherm;
  • Het repareren van een DC aansluiting;
  • Het opnieuw installeren van Windows na een crash;
  • Het terughalen van verloren bestanden;
  • Het vanbinnen schoonmaken van de laptop.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor een vakkundige laptop reparatie bij PC Refresh!

Handige ooms en neefjes zijn er genoeg maar wilt u nu een echt professionele reparatie? Dan staan de klantvriendelijke en vakkundige specialisten van PC Refresh voor u klaar! Bij PC Refresh heeft u bovendien de volgende voordelen:

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Maak hier uw afspraak