Laptop reparatie Dordrecht nodig? PC Refresh helpt!

Maak hier uw afspraak!

We doen alles op onze laptops, van spelletjes tot onze belastingaangifte en bijna altijd doen ze precies wat we verwachten. Als er dan plotseling een defect aan ontstaat, zijn we onplezierig verrast. Opeens kunnen we niet meer bij onze belangrijke bestanden, en kunnen we de helft van onze taken niet meer uitvoeren.

Heeft u een probleem met uw laptop? De ervaren laptop specialisten van PC Refresh lossen het op en in no time heeft u weer een goed functionerend apparaat.

Wat kost een laptop reparatie Dordrecht?

Natuurlijk wilt u weten wat u kwijt bent aan uw laptop reparatie. Neem daarom een kijkje in onze tarievenlijst, waarin de meest voorkomende reparaties op een rijtje staan. Staat uw reparatie er niet bij of weet u niet precies wat voor reparatie u nodig heeft? Geen nood: voorafgaand aan een reparatie stellen we altijd een complete diagnose. Daarna bieden we u een prijsopgave aan.

Zo uw laptop laten repareren in de buurt van Dordrecht

Het is het makkelijkst om met uw laptop bij ons langs te komen in onze serviceshop in Rotterdam.

Ook is het mogelijk om uw laptop te laten ophalen, iemand langs te laten komen om bij u thuis te helpen, de laptop verzekerd te verzenden en om hulp op afstand in te plannen. Hieronder vindt u alle servicemogelijkheden nog eens op een rijtje:

Soorten laptop reparaties

Gaat uw laptop niet meer aan, zit er een virus op of is de stroomaansluiting afgebroken? De specialisten van PC Refresh lossen alle hardware en software problemen voor u op. Hieronder een paar voorbeelden van veel voorkomende reparaties:

  • Het vervangen van een laptopscherm;
  • Het repareren van een DC aansluiting;
  • Het opnieuw installeren van Windows na een crash;
  • Het terughalen van verloren bestanden;
  • Het vanbinnen schoonmaken van de laptop.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor een vakkundige laptop reparatie bij PC Refresh!

Handige ooms en neefjes zijn er genoeg maar wilt u nu een echt professionele reparatie? Dan staan de klantvriendelijke en vakkundige specialisten van PC Refresh voor u klaar! Bij PC Refresh heeft u bovendien de volgende voordelen:

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Maak hier uw afspraak