Apple reparatie Haarlem nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Zoekt u een betrouwbaar adres in Haarlem om uw Apple te laten repareren? En liever vandaag dan morgen? Dan is er goed nieuws!

Onze Apple specialisten hebben met hun jarenlange ervaring altijd een oplossing om uw computer zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren.

Voor een Apple reparatie kunt u gewoon even binnenlopen bij een van onze serviceshops. Uw MacBook of laptop online aanmelden en dan afleveren bij ons Pick Up Point in uw woonplaats kan ook.

U krijgt altijd een complete diagnose voorafgaand aan de reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Wat kost een Apple reparatie Haarlem?

De kosten van een herstel of reparatie hangen natuurlijk af van het soort probleem. Kijk voor een indicatie bij onze tarieven. Het is goed mogelijk dat u niet precies weet wat voor reparatie u nodig heeft. Daarom stelt PC Refresh altijd eerst een complete diagnose, waarna we u een precieze prijsopgave zullen aanbieden.

Zo uw Apple laten repareren vanuit Haarlem

De dichtstbijzijnde serviceshop vanuit Haarlem is onze vestiging in Amsterdam. Kom langs, een afspraak maken is niet nodig, maar mag wel.

 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Primera Heijm
  Stadionweg 139
  1076 NM Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : 08.30 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : gesloten
 • $
  4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Ook als het voor u niet mogelijk is om in Amsterdam langs te komen kunnen wij u helpen. Bekijk de opties hieronder voor de services die we aanbieden.

Soorten Apple reparaties Haarlem

Valt uw iMac opeens uit? Geeft het scherm van uw MacBook rare strepen? De Apple specialisten van PC Refresh lossen de meest uiteenlopende problemen op en zullen u ook helpen. Dit zijn een paar voorbeelden van Apple reparaties die worden uitgevoerd.

 • Het vervangen van het scherm van een iMac;
 • Het opnieuw installeren van OSX op een gecrashte MacBook;
 • Het werkgeheugen upgraden van een Mac Pro;
 • Dataherstel op een defecte harde schijf;
 • Het repareren van een moederbord.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U heeft vast wel een handige kennis die u helpt met computerproblemen, maar is er echt een probleem, kies dan voor de vakkundige service van PC Refresh! De Apple specialisten staan bekend om hun professionaliteit en klantvriendelijkheid en helpen u graag. Daarnaast heeft u de volgende zekerheden:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak