Mac reparatie Haarlem nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Een tijdje zonder uw Mac? Voor veel Apple gebruikers zal dat geen makkelijke opgave zijn. Of het nu een iMac, MacBook of Mac Pro is, we gebruiken ze voortdurend, zowel professioneel als privé. Geen wonder dus dat wanneer er een probleem of defect aan ontstaat, het uw leven aardig lastig kan maken.

PC Refresh helpt u weer op weg! De vakkundige Apple specialisten repareren dagelijks iMacs, Macbooks en andere Apple producten en kunnen ook u uit Haarlem helpen. U bent zo weer aan de slag.

Wat kost een Mac reparatie Haarlem?

Natuurlijk wilt u graag weten hoeveel het gaat kosten om uw Mac te laten repareren. Neem daarom een kijkje bij onze tarieven. Vaak is het van tevoren niet gelijk duidelijk wat het probleem met de Mac veroorzaakt. Daarom doet PC Refresh altijd eerst een complete diagnose, waarna u een goede prijsopgave aangeboden wordt. U kunt dan beslissen of u de Mac laat repareren of niet.

Zo uw Mac laten repareren vanuit Haarlem 

Vanuit Haarlem is de dichtstbijzijnde serviceshop voor een Mac reparatie onze vestiging in Amsterdam. U kunt met of zonder afspraak langskomen. U vindt ons op onderstaand adres:

 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Primera Heijm
  Stadionweg 139
  1076 NM Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : 08.30 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : gesloten
 • $
  4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen om uw Mac te brengen? Ook dan kunnen we helpen. Zie hieronder de mogelijkheden.

Soorten Mac reparaties Haarlem

Start uw Mac niet meer naar OSX? Geeft uw MacBook een grijs scherm met een vraagteken? Of misschien zit er gewoon een barst in het beeld? De Apple specialisten van PC Refresh losstn de meest uiteenlopende hardware en software problemen op. Dit zijn een paar voorbeelden van reparaties die worden uitgevoerd:

 • Het vervangen van een harde schijf;
 • Het opnieuw solderen van een stroomaansluitpunt;
 • Verloren data terughalen;
 • Na een crash opnieuw OSX installeren en data en programma’s overzetten;
 • Een langzame Mac sneller maken.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U heeft vast wel een handige kennis die de eerste problemen met de Mac kan oplossen, maar als er echt iets mis is, kies dan voor de vakkundige service van PC Refresh! De klantvriendelijke Apple specialisten helpen u graag. Bovendien bent u verzekerd van de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak