MacBook reparatie Hoofddorp nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Zoekt u een MacBook deskundige in Utrecht waar u een defecte laptop vakkundig en snel kunt laten repareren? Goed nieuws! Wat het probleem aan uw laptop ook is, onze ervaren laptop specialisten lossen het graag voor u op. Voor u het weet doet uw MacBook het weer als vanouds.

PC Refresh heeft een Serviceshop in Amsterdam, maar biedt ook mogelijkheid uw MacBook online aan te melden en af te leveren bij het PC Refresh Pick Up Point in uw eigen woonplaats. Onze specialisten stellen altijd eerst een diagnose om precies te weten wat er aan de hand is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Wat kost een MacBook reparatie Hoofddorp?

Hoeveel gaat het kosten om de MacBook weer goed te laten functioneren? Dat hangt er uiteraard vanaf wat er precies mis mee is. Daarom wordt er altijd begonnen met een complete diagnose. We onderzoeken de oorzaak van het probleem en kunnen u dan precies vertellen hoeveel een MacBook reparatie zal kosten. Ga naar de tarieven voor MacBook Air en MacBook Pro voor een indicatie van de reparatiekosten.

Zo uw MacBook laten repareren vanuit Hoofddorp 

Vanuit Hoofddorp is de dichtstbijzijnde serviceshop voor een MacBook reparatie onze vestiging in Amsterdam. U kunt met of zonder afspraak langskomen. U vindt ons op onderstaand adres:

 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Primera Heijm
  Stadionweg 139
  1076 NM Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : 08.30 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : gesloten
 • $
  4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Ook als u niet kunt langskomen kunnen we u van dienst zijn. Zie onderstaande opties voor de mogelijkheden.

Soorten MacBook reparaties Hoofddorp

Is uw MacBook langzaam? Wil hij niet meer starten? Geeft hij misschien vreemd beeld? De Apple specialisten van PC Refresh voeren de meest uiteenlopende hardware en software reparaties uit. Ook voor uw probleem bestaat een oplossing. Dit zijn een paar voorbeelden van MacBook reparaties die worden uitgevoerd:

 • Het vervangen van een defecte harde schijf;
 • Een langzame MacBook weer sneller maken;
 • Het opnieuw vastzetten van het stroomaansluitpunt;
 • Een MacBook scherm vervangen;
 • Opnieuw OSX installeren op een gecrashte MacBook.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Misschien kent u een handige student die weleens problemen met uw MacBook oplost, maar voor een echte vakkundige service kiest u PC Refresh. U bent bovendien verzekerd van de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak