Of het nu een iMac of MacBook is, uw Apple is typisch zo’n product dat u veel gebruikt en waar u waarschijnlijk best afhankelijk van bent. Als er dan een defect aan ontstaat, is dat natuurlijk heel lastig. Niet meer bij bestanden of adressen kunnen maakt uw leven een stuk ingewikkelder.

Gelukkig biedt PC Refresh hulp! Onze ervaren Apple specialisten begrijpen hoe belangrijk uw apparaat is voor u en repareren vlot en vakkundig. Voor u het weet, doet hij het weer prima!

Wat kost een Apple reparatie Leiden?

Nieuwsgierig naar de kosten van een reparatie? Neem een kijkje bij onze tarieven! Zie onze iMac tarieven, MacBook Pro tarieven en MacBook Air tarieven. Weet u niet precies wat voor reparatie u nodig heeft? Dat is heel normaal, daarom stellen wij vooraf altijd een complete diagnose.

 

iMac reparatie tarievenZo uw Apple laten repareren bij Leiden

Het is mogelijk om de Apple tegen betaling van € 29 verzekerd te verzenden of tegen betaling van € 49 te laten ophalen. PC Refresh zit onder andere in Den Haag, daar kunt u ook langsgaan in de serviceshop. U vindt ons hier:

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Is langsgaan voor u wat lastig? Geen probleem: u kunt uw Apple bijvoorbeeld ook opsturen. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn:

Soorten Apple reparatie Leiden

Of het nu een gebroken scherm is, een kapotte aansluiting of een virus, er is een oplossing voor uw probleem. Hier zijn een paar voorbeelden van Apple reparaties die ook voor u uit Leiden mogelijk zijn.

 • Dataherstel van een gecrashte harde schijf;
 • Een iMac sneller maken;
 • De MagSafe adapter van uw MacBook vervangen;
 • Het opnieuw installeren van Mac OSX.

 

Kies een professionele Apple reparatie Leiden met PC Refresh!

Natuurlijk kunt u overal mensen vinden die handig zijn met computers. Waarom nu PC Refresh? Onze Apple specialisten staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Als u PC Refresh kiest, geniet u bovendien de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!