Of het nu een iPhone, iMac of MacBook is, uw Apple is typisch zo’n product dat u veel gebruikt en waar u waarschijnlijk best afhankelijk van bent. Als er dan een defect aan ontstaat, is dat natuurlijk heel lastig. Niet meer bij bestanden of adressen kunnen maakt uw leven een stuk ingewikkelder.

Gelukkig biedt PC Refresh hulp! Onze ervaren Apple specialisten begrijpen hoe belangrijk uw apparaat is voor u en repareren vlot en vakkundig. Voor u het weet, doet hij het weer prima!

Wat kost een Apple reparatie Leiden?

Nieuwsgierig naar de kosten van een reparatie? Neem een kijkje bij onze tarieven! Zie onze iMac tarieven, MacBook Pro tarieven, MacBook Air tarieven, iPhone tarieven en iPad tarieven. Weet u niet precies wat voor reparatie u nodig heeft? Dat is normaal, daarom doen wij altijd een volledig vrijblijvende diagnose.

 

iMac reparatie tarievenHoe uw Apple laten repareren bij Leiden?

Het is mogelijk om de Apple gratis verzekerd te verzenden of te laten ophalen. PC Refresh zit onder andere  in Den Haag, daar kunt u ook langsgaan in de serviceshop. U vindt ons hier:

Professionele computerreparatie Den Haag

Is langsgaan voor u wat lastig? Geen probleem: u kunt uw Apple bijvoorbeeld ook opsturen. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn:

Soorten Apple reparatie Leiden

Of het nu een gebroken scherm is, een kapotte aansluiting of een virus, er is een oplossing voor uw probleem. Hier zijn een paar voorbeelden van Apple reparaties die ook voor u uit Leiden mogelijk zijn.

  • Een defect iPhone scherm vervangen;
  • Dataherstel van een gecrashte harde schijf;
  • Uw iMac sneller maken;
  • De MagSafe adapter van uw MacBook vervangen;
  • Het opnieuw installeren van Mac OSX.

 

Kies een professionele Apple reparatie Leiden met PC Refresh!

Natuurlijk kunt u overal mensen vinden die handig zijn met computers. Waarom nu PC Refresh? Onze Apple specialisten staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Als u PC Refresh kiest, geniet u bovendien de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!