Laptops worden steeds dunner, lichter en eleganter en maken ons mobieler. Bijna overal kan op een laptop gewerkt worden. Dit maakt zo’n apparaat eigenlijk onmisbaar. Als u er dan opeens iets mee gebeurt, kan dat behoorlijk lastig zijn. U zat misschien net tegen een belangrijke deadline aan of kunt u niet meer bij die leuke vakantiefoto’s. Heel vervelend!

Gelukkig kunt u terecht bij PC Refresh! De ervaren computerspecialisten hebben al heel wat laptops gerepareerd en kunnen ook het defect aan uw laptop in no time oplossen. Aarzel dus vooral niet en kom langs in een van de serviceshops.

Wat kost een laptop reparatie Nieuwegein?

Wat een laptop reparatie kost hangt af van het probleem. De meest voorkomende reparaties vindt u terug onder laptop tarieven. Weet u niet precies wat er defect is? Geen nood: wij stellen altijd eerst een complete diagnose. Daarna krijgt u een prijsopgave, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

zo uw laptop laten repareren door PC Refresh

Kom langs in een van onze serviceshops en laat uw laptop repareren wanneer het u uitkomt! Toch liever van tevoren een afspraak maken? Bel of maak gebruik van het contactformulier. Is het lastig om zelf naar PC Refresh te komen? Stuur uw laptop op of laat hem ophalen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en maak uw keuze.

Soorten laptop reparaties Nieuwegein

Bij PC Refresh hebben we al tienduizenden laptops gerepareerd. Of u nu een Lenovo, een Acer of een HP heeft, wij lossen het probleem van elk merk laptop voor u op!

Enkele reparaties die we uitvoeren:

  • Het stofvrij maken van een laptop;
  • Het opschonen van een laptop;
  • Het vervangen van het toetsenbord van een laptop;
  • Het vervangen van de harde schijf van een laptop;
  • Het vervangen van de ventilator van een laptop.

Kies voor een professionele laptop reparatie Nieuwegein bij PC Refresh!

Studenten of handige mannetjes die weleens een laptop hebben gedemonteerd zijn overal te vinden. Dus waarom PC Refresh? Onze laptop specialisten staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Kiest u voor PC Refresh, dan profiteert u van:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak