Zoekt u een laptop deskundige in of om Nieuwegein waar u een defecte laptop vakkundig en snel kunt laten repareren? Goed nieuws! Wat het probleem aan uw laptop ook is, onze ervaren laptop specialisten lossen het graag voor u op. Voor u het weet doet de laptop het weer als vanouds.

U kunt zonder afspraak terecht in een van onze serviceshops. Heeft u minder tijd, maar wilt u toch dat uw laptop snel gerepareerd wordt? Breng het apparaat dan langs bij ons Pick Up Point in uw woonplaats. Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren laptop in dat geval eerst online aanmeldt.

U vindt ons PC Refresh Pick Up Point op de volgende locatie:

Unique Jacht en Outdoor
Laagraven 5-C  

Wat kost een laptop reparatie Nieuwegein?

Wat een laptop reparatie kost hangt af van het probleem. De meest voorkomende reparaties vindt u terug onder laptop tarieven. Weet u niet precies wat er defect is? Geen nood: wij stellen altijd eerst een complete diagnose. Daarna krijgt u een prijsopgave, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Pick up point in Nieuwegein

In Nieuwegein kunt u met uw laptop terecht bij ons Pick Up Point, nadat u de laptop online hebt aangemeld voor reparatie.

U vindt ons Pick Up Point op de volgende locatie:

Unique Jacht en Outdoor
Laagraven 5C

Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren laptop eerst online aanmeldt. Klik op het Pick Up Point voor meer informatie.

Wilt u liever direct naar onze serviceshop komen of gebruik maken van de haal- en brengservice? Klik dan op de andere opties.

Soorten laptop reparaties Nieuwegein

Bij PC Refresh hebben we al tienduizenden laptops gerepareerd. Of u nu een Lenovo, een Acer of een HP heeft, wij lossen het probleem van elk merk laptop voor u op!

Enkele reparaties die we uitvoeren:

  • Het stofvrij maken van een laptop;
  • Het opschonen van een laptop;
  • Het vervangen van het toetsenbord van een laptop;
  • Het vervangen van de harde schijf van een laptop;
  • Het vervangen van de ventilator van een laptop.

Kies voor een professionele laptop reparatie Nieuwegein bij PC Refresh!

Studenten of handige mannetjes die weleens een laptop hebben gedemonteerd zijn overal te vinden. Dus waarom PC Refresh? Onze laptop specialisten staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Kiest u voor PC Refresh, dan profiteert u van:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak