Laptop reparatie Zaandam nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

De laptop, wie kan er nog zonder? Voor velen is het een onmisbaar apparaat op werk, een trouwe metgezel op reis of juist een bron van ontspanning en vermaak thuis. Wat u ook met uw laptop doet, als er een probleem mee ontstaat is dat al snel heel vervelend. U kunt bijvoorbeeld opeens niet meer bij uw bestanden of dierbare familiefoto’s, of u moest net een deadline halen met een programma dat natuurlijk alleen op dat apparaat staat.

Dan is het zaak dat de laptop snel en goed gerepareerd wordt. Ook voor mensen uit Zaandam biedt PC Refresh een oplossing. Voor u het weet doet de laptop het weer als vanouds.

Wat kost een laptop reparatie Zaandam?

De kosten van een reparatie hangen uiteraard af van het soort reparatie dat nodig is. Weet u al precies wat het probleem is? Neem dan een kijkje bij onze tarieven. Heeft u eigenlijk geen idee? Dat is heel normaal. Daarom doen we bij alle computers en laptops een complete diagnose van het probleem, waarna we u een prijsopgave bieden.

Zo uw laptop laten repareren vanuit Zaandam

De dichtstbijzijnde PC Refresh serviceshop is in Amsterdam. U kunt gewoon langskomen, een afspraak is niet nodig maar mag wel. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze shop weer:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Is langskomen voor u wat lastig? Ook dan hebben wij de oplossing. Het is mogelijk om de laptop op te sturen, te laten halen, of om hulp op afstand en op locatie in te plannen. Bekijk de mogelijkheden voor een laptop of pc reparatie vanuit Zaandam hieronder:

Soorten laptop reparaties Zaandam

Gaat uw laptop helemaal niet meer aan, maakt de ventilator veel geluid of krijgt u geen verbinding met de printer? De specialisten van PC Refresh voeren de meest uiteenlopende laptop reparaties uit. Dit zijn een paar voorbeelden:

 • Het vervangen van een accu;
 • De laptop vanbinnen stofvrij maken;
 • Virussen verwijderen;
 • Het opnieuw installeren van Windows;
 • De harde schijf vervangen.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Natuurlijk kunt u proberen of een handige kennis uw computerprobleem kan oplossen, maar voor een echte vakkundige reparatie komt u naar PC Refresh. U heeft bovendien de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!