Laptop reparatie Zaandam nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Zoekt u een laptop deskundige in of om Zaandam waar u een defecte laptop vakkundig en snel kunt laten repareren? Goed nieuws! Wat het probleem aan uw laptop ook is, onze ervaren laptop specialisten lossen het graag voor u op. Voor u het weet doet de laptop het weer als vanouds.

U kunt terecht in onze serviceshop in het nabijgelegen Amsterdam of langsgaan bij het PC Refresh Pick Up Point in uw eigen woonplaats.

U krijgt altijd een complete diagnose voorafgaand aan de reparatie. Wij weten dan precies wat er aan de hand is en u komt niet voor verrassingen te staan.

Wat kost een laptop reparatie Zaandam?

De kosten van een reparatie hangen uiteraard af van het soort reparatie dat nodig is. Weet u al precies wat het probleem is? Neem dan een kijkje bij onze tarieven. Heeft u eigenlijk geen idee? Dat is heel normaal. Daarom doen we bij alle computers en laptops een complete diagnose van het probleem, waarna we u een prijsopgave bieden.

Pick up point in Zaandam

In Zaandam kunt u met uw laptop terecht bij ons Pick Up Point, nadat u de laptop online hebt aangemeld voor reparatie.

U vindt ons Pick Up Point op de volgende locatie:

Coco Records
Zuiddijk 107

Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren laptop eerst online aanmeldt. Klik op het Pick Up Point voor meer informatie.

Wilt u liever direct naar onze serviceshop komen of gebruik maken van de haal- en brengservice? Klik dan op de andere opties.

Soorten laptop reparaties Zaandam

Gaat uw laptop helemaal niet meer aan, maakt de ventilator veel geluid of krijgt u geen verbinding met de printer? De specialisten van PC Refresh voeren de meest uiteenlopende laptop reparaties uit. Dit zijn een paar voorbeelden:

  • Het vervangen van een accu;
  • De laptop vanbinnen stofvrij maken;
  • Virussen verwijderen;
  • Het opnieuw installeren van Windows;
  • De harde schijf vervangen.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Natuurlijk kunt u proberen of een handige kennis uw computerprobleem kan oplossen, maar voor een echte vakkundige reparatie komt u naar PC Refresh. U heeft bovendien de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!