Laptop reparatie Capelle aan den IJssel nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Stopt uw laptop er plotseling mee? Waarschijnlijk gebruikt u hem vaak. En waren alle bestanden veilig geback-upt? Een plotseling defect aan de laptop kan het u behoorlijk lastig maken.

Geen nood, want PC Refresh komt u te hulp. De laptopspecialisten repareren elke dag verschillende defecten aan laptops en vanuit Capelle aan den IJssel bent u er zo. Voor u het weet is er een goede oplossing gevonden.

Wat kost een laptop reparatie Capelle aan den IJssel?

Wat precies de kosten zullen zijn is afhankelijk van het probleem of defect. Kijk bij onze tarieven voor een indicatie van onze prijzen. Als u al precies weet welke reparatie u nodig heeft, dan is de kans groot dat deze ertussen staat. Er worden ook reparaties uitgevoerd die niet in de prijslijst staan. Ook is het mogelijk dat u niet precies weet welke reparatie in uw geval van toepassing is. Daarom doen we altijd eerst een complete diagnose, waarna we u een prijsopgave bieden.

Zo uw laptop laten repareren vanuit Capelle aan den IJssel

De dichtstbijzijnde serviceshop vanuit Capelle aan den IJssel is onze locatie in Rotterdam. U kunt 6 dagen per week met of zonder afspraak bij ons binnenlopen. Hieronder kunt u exact zien waar we te vinden zijn. Kom gerust langs met uw laptop. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig, maar is wel handig.

PC Refresh biedt bovendien de mogelijkheid uw laptop online aan te melden en af te leveren bij het PC Refresh Pick Up Point in Rotterdam. Onze specialisten stellen altijd eerst een diagnose om precies te weten wat er aan de hand is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Primera Nesselande
  Maltaplein 57
  3059 XW Rotterdam
  Nederland
 • Ma : 12.00 - 18.00 uur
  Di t/m Vr : 09.00 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : 12.00 - 17.00 uur
 • $
  4.5 sterren - gebasseerd op 247 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Is het voor u moeilijk om langs te komen en uw laptop mee te nemen? Ook dan bieden wij mogelijkheden. Zie hieronder onze serviceopties.

Soorten laptop reparaties Capelle aan den IJssel

Geeft uw laptop blauw scherm? Kan uw laptop opeens de harde schijf niet meer lezen? De computerspecialisten van PC Refresh kunnen u helpen. Dit zijn een paar voorbeelden van laptop reparaties:

 • Het vervangen van een scherm;
 • Het plaatsen van een snellere harde schijf;
 • Windows opnieuw installeren;
 • Verloren bestanden terughalen;
 • De interne voeding vervangen.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Misschien kunt u zelf wel wat sleutelen maar gaat het echt verkeerd? Kies dan voor de vakkundige service van PC Refresh. Naast professionele hulp van onze computerspecialisten, geniet u de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak