PC Refresh service in Rotterdam

Maak een afspraak

In juli 2017 opent PC Refresh een serviceshop in Rotterdam, maar ook voor die tijd kunt u gebruikmaken van de diensten van PC Refresh.

Onze servicemanager Rotterdam staat voor u klaar met tijdelijk een gratis haal-en brengservice in Rotterdam en omstreken. Dat betekent dat uw apparaat wordt afgehaald, vrijblijvend wordt nagekeken en na reparatie weer retour wordt bezorgd. Zonder extra kosten! Zelfs als u afziet van reparatie.

Wilt u liever aan huis of op kantoor geholpen worden? Geen probleem, onze servicemanager komt bij u langs voor computerhulp op locatie, vaak al binnen 24 uur!

Tenslotte kunt u gebruik maken van onze gratis verzekerde verzendservice vanaf elk PostNL Pakketpunt in Rotterdam.

Ontmoet uw servicemanager in Rotterdam

Servicemanager RotterdamHallo! Mijn naam is Frank van Oeveren, ik ben uw servicemanager voor Rotterdam en omstreken.

Ik ben al ruim 7 jaar professioneel bezig met de reparatie van computers en mobiele apparaten. Maar ook buiten werktijd ben ik het liefst dag en nacht bezig met IT. Voordat ik bij PC Refresh begon, werkte ik op de technische dienst van een landelijke computerketen.

In mijn carrière heb ik dus al vele duizenden apparaten voorbij zien komen. Van laptop tot iMac, maar ook tablets en telefoons. Ook u zou ik binnenkort graag tot mijn klantenkring rekenen!

Hebt u nog vragen over onze dienstverlening in Rotterdam en omstreken? Bel mij of mijn collega’s dan op 010 206 02 02 of maak gebruik van het contactformulier.

De PC Refresh reparaties in Rotterdam