Apple reparatie Dordrecht gezocht? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak!

Bent u de trotse eigenaar van een Apple product, dan is de kans groot dat u het vandaag al een keer heeft gebruikt. Sterker nog: u kunt waarschijnlijk geen dag zonder uw MacBook of iMac. Als er dan iets mee aan de hand is, kan dat uw leven aardig in de war schoppen.

Bij PC Refresh weten we hoe onmisbaar uw Apple apparaat is. Onze ervaren Apple specialisten voeren dagelijks reparaties uit. Ook uw probleem zo is verholpen!

Wat kost een Apple reparatie Dordrecht?

Dat uw Apple product straks weer perfect functioneert is fijn, maar u ben natuurlijk ook nieuwsgierig naar de prijzen voor een Apple reparatie bij PC Refresh. Hiervoor neemt u een kijkje bij onze tarieven. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze Apple specialisten stellen altijd eerst een complete diagnose.

Zo uw Apple laten repareren door PC Refresh

U bent met uw defecte Apple product meer dan welkom in onze serviceshop in Rotterdam. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van de shop weer.

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Goudsesingel 16A
  3011 KB Rotterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Lukt het niet om langs te komen? Geen nood: u kunt u uw Apple product ook vanuit Dordrecht tegen betaling van € 29 verzekerd verzenden of hem tegen betaling van € 49 bij u thuis of op kantoor laten ophalen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk hulp op afstand of op locatie in te boeken. Hieronder vindt u alle mogelijkheden nog eens op een rijtje:

Soorten Apple reparaties Dordrecht

Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte harde schijf of een hardnekkig virus, PC Refresh heeft overal wel een oplossing voor. Een aantal voorbeelden van Apple reparaties:

 • MacBook data recovery;
 • Interne reiniging iMac;
 • Mac versnellen.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor een professionele Apple reparatie Dordrecht met PC Refresh!

Slimme neefjes die weleens een Apple apparaat uit elkaar hebben gehaald zijn er al genoeg. Studenten die net iets meer van een Mac weten ook. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Omdat u zeker wilt weten dat een reparatie goed gebeurt! En daar kunt u zeker van zijn, want onze Apple specialisten zijn professioneel en lossen elk probleem zo goed mogelijk op. Uw Apple product laten repareren door PC Refresh biedt verder de volgende voordelen:

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak