Apple scherm vervangen? Kies de vakkundige aanpak van PC Refresh!

Afspraak maken

Is uw iMac of MacBook scherm kapot? Het vervangen van het beeldscherm of glas is een nauwkeurige klus. Om het glas te verwijderen zijn speciale gereedschappen, waarna het beeldscherm eronder kan worden vervangen.

Gelukkig is dit voor de Apple specialisten van PC Refresh dagelijks werk. In de professionele werkplaats zijn alle gereedschappen en expertise aanwezig om van elke MacBook of iMac het scherm of glas te vervangen. En met onze complete diagnose weet u altijd vooraf waar u aan toe bent!

Boek direct uw reparatie in

Elk type MacBook en iMac scherm vervangen

Beeldschermen en glasplaten zijn er in alle soorten in maten, zowel voor iMac, MacBook Pro als MacBook Air. Er zijn officiële schermpanelen en alternatieven van andere fabrikanten, die verschillen van kwaliteit. Bij PC Refresh staat de betrouwbaarheid van elke reparatie voorop, dus wordt uitsluitend gewerkt met A-klasse onderdelen als we uw Apple scherm vervangen.

iMac scherm vervangen

Voor het vervangen van uw iMac beeldscherm wordt eerst de glasplaat verwijderd. Dit gebeurt met speciale zuignappen. Vervolgens kan het beeldscherm eronder worden losgeschroefd en vervangen.

MacBook Pro scherm vervangen

Bij een MacBook Pro zit de glasplaat verlijmd. Met een speciaal hetelucht pistool wordt de lijm voorzichtig zacht gemaakt, waarna de glasplaat kan worden verwijderd. Vervolgens kan het beeldscherm eronder worden gedemonteerd en vervangen.

MacBook Air scherm vervangen

Net als bij een MacBook Pro moet bij de MacBook Air eerst de glasplaat worden verwijderd met een hetelucht pistool. Daarna kan het beeldscherm eronder worden vervangen.

Laat PC Refresh uw Apple scherm vervangen!

U kunt uw Mac inboeken bij PC Refresh, waarna wij snel en vakkundig uw iMac of MacBook scherm vervangen.

Om gebruik te maken van onze complete diagnose of de reparatie direct te laten uitvoeren heeft u verschillende mogelijkheden, waar u ook bent in Nederland!

PC Refresh besteedt de grootste zorg aan uw Mac en uw persoonlijke of zakelijke gegevens en bestanden. Lees onze Privacy Code voor meer informatie.

Zoekt u dus een vakkundige iMac of MacBook scherm reparatie? Zoek niet verder, want de Apple experts van PC Refresh hebben voor u een passende oplossing!

Zie ook: