Mac loopt vast? Snel en vakkundig verholpen bij PC Refresh!

Afspraak maken

Uw iMac of MacBook crasht of start ineens opnieuw? MacBooks en iMacs staan bekend om hun degelijkheid, maar ook een Mac kan vastlopen. Soms komt dit door oververhitting, soms door onderdelen die niet meer betrouwbaar zijn.

De Apple specialisten van PC Refresh verhelpen al jaren alle soorten crashes aan de verschillende typen Macs. Ook voor uw Mac hebben we een oplossing, we bieden u zelfs een geheel complete diagnose aan!

Boek direct uw reparatie in

Uw MacBook of iMac loopt vast, maar waarom?

Er zijn verschillende oorzaken voor een Mac die crasht. Wat bij uw Mac de oorzaak en oplossing zijn, kan worden vastgesteld na een goede diagnose. Een aantal veelvoorkomende oorzaken wordt hieronder kort toegelicht.

iMac of MacBook loopt vast door oververhitting

Elke Mac produceert hitte tijdens het gebruik. Als de computer de hitte niet meer goed kan afvoeren raakt hij oververhit. Het resultaat: uw Mac loopt vast of valt uit. Zie voor meer informatie over oververhitting ook het artikel laptop wordt heet >>

Mac loopt vast door een zwakke harde schijf

De harde schijf is één van de meest belangrijke onderdelen in uw Mac. Op de harde schijf staan alle programma’s en bestanden opgeslagen. Veel harde schijven maken gebruik van een leeskop en draaiende schijfjes, die na verloop van tijd zwakke plekken kunnen krijgen. Soms worden met die zwakke plekken ook belangrijke systeemprogramma’s beschadigd. Het resultaat, uw iMac, MacBook Air of MacBook Pro loopt vast.

iMac of MacBook vastgelopen door software problemen

Soms kunnen foutieve systeembestanden of programma’s ervoor zorgen dat uw Mac vastloopt. Het is dan zaak de Mac op te schonen of opnieuw te installeren.

Uw MacBook of iMac loopt vast en u wilt PC Refresh inschakelen?

Dat kan natuurlijk! De computerspecialisten van PC Refresh houden zich al jaren bezig met vastgelopen Macs (en alle andere merken pc’s en laptops).

Voor een vastgelopen Mac is het aan te raden een diagnose uit te laten voeren in één van onze serviceshops. Daar zijn alle gereedschappen, onderdelen en expertise aanwezig om elk voorkomend probleem effectief te verhelpen.

Waar u ook woont of werkt in Nederland, vanuit elke plaats is er een mogelijkheid om uw Mac door PC Refresh te laten repareren:

Elke Mac die voor reparatie in onze werkplaats wordt ingenomen wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Ook uw gegevens en bestanden worden altijd vertrouwelijk behandeld, lees hiervoor ook onze Privacy Code.

Dus uw iMac of MacBook loopt vast en u zoekt een betrouwbare oplossing? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met de Apple experts van PC Refresh!

Zie ook: