Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

Apple reparatie Amsterdam nodig? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak!

Of het om een MacBook of een prachtige iMac gaat, Apple producten zijn geliefd en kostbaar. Als er dan iets mee aan de hand is, kan dit voor behoorlijk wat ongemak en onzekerheid zorgen. Bent u nu uw foto’s en bestanden kwijt? Kan het probleem nog opgelost worden?

Kiezen voor een Apple reparatie bij PC Refresh is een prima optie. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Apple producten en kunnen uw apparaat en uw data vaak nog redden als de winkel het allang heeft opgegeven. We hebben jarenlang ervaring en doen er alles aan om uw Apple weer optimaal te laten functioneren.

Wat zijn de kosten?

Kijk bij onze tarieven als wilt weten welke prijzen wij hanteren voor een Apple reparatie.

Hoe lang duurt een Apple reparatie Amsterdam?

Hoeveel tijd een reparatie ongeveer in beslag neemt, hangt af van wat er precies gerepareerd moet worden. Het plaatsen van een SSD of een HDD is doorgaans binnen 24 uur gereed, de meeste andere Apple reparaties zijn doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen gereed.

Zo uw Apple reparatie latEN uitvoeren door PC Refresh in Amsterdam

U weet natuurlijk allang dat Apple producten relatief duur zijn. Daarom is het – in vergelijking met andere producten – vaak rendabeler om Apple producten te repareren. U bent dan ook met uw Apple van harte welkom bij PC Refresh. Wij hebben sinds 2012 al tienduizenden computers en laptops gerepareerd waaronder ook veel Apple producten.


Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma, Di, Do, Vr : - uur
  Wo, Za : gesloten
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

U kunt niet zelf langskomen? Geen punt: uw Apple device ter reparatie aanbieden kan ook op andere manieren. Klik op de verschillende opties voor meer informatie.

Welke Apple reparaties voert PC Refresh Amsterdam uit?

Wat uw probleem ook is, vraag gerust wat de mogelijkheden zijn! Enkele Apple reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

 • Vervanging van het LCD scherm;
 • Vervanging van de voeding;
 • Reparatie van de videokaart;
 • Vervanging van de harddisk;
 • Reparatie van vochtschade.

Behalve met het repareren van uw Apple product, kunnen onze Apple specialisten u ook helpen met het upgraden van uw Apple, het opschonen van uw Apple en het opnieuw installeren van uw Apple en nog veel meer reparaties.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U kent vast wel een neefje of handige vriend die computerproblemen voor u oplost. Maar is er nu echt een probleem? Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: