APPLE REPARATIE AMSTERDAM NODIG? SCHAKEL PC REFRESH IN!

Boek direct uw reparatie in

Of het om een iPhone gaat, om een iPad, een MacBook of een prachtige iMac, Apple producten zijn geliefd en kostbaar. Als er dan iets mee aan de hand is, kan dit voor behoorlijk wat ongemak en onzekerheid zorgen. Bent u nu uw foto’s en bestanden kwijt? Kan het probleem nog opgelost worden?

Kiezen voor een Apple reparatie Amsterdam bij PC Refresh is een prima optie. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Apple producten en kunnen uw apparaat en uw data vaak nog redden als de winkel het allang heeft opgegeven. We hebben jarenlang ervaring en doen er alles aan om uw Apple weer optimaal te laten functioneren.

Boek direct uw reparatie in

Apple reparaties Amsterdam laat u over aan PC Refresh

U weet natuurlijk allang dat Apple producten relatief duur zijn. Daarom is het – in vergelijking met andere producten – vaak rendabeler om Apple producten te repareren. U bent dan ook met uw Apple van harte welkom bij PC Refresh. Wij hebben sinds 2012 al tienduizenden computers, laptops, tablets en mobiele telefoons gerepareerd waaronder ook veel Apple producten.

U kunt voor Apple reparaties naar onze serviceshop in Amsterdam komen, maar kunt uw Apple ook opsturen of laten ophalen. In sommige gevallen kan er hulp op afstand worden ingeschakeld of komen we bij u aan huis of op kantoor.

Enkele Apple reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

  • Vervanging van het LCD scherm;
  • Vervanging van de voeding;
  • Reparatie van de videokaart;
  • Vervanging van de harddisk;
  • Reparatie van vochtschade.

Behalve met het repareren van uw Apple product, kunnen onze Apple specialisten u ook helpen met het upgraden van uw Apple, het opschonen van uw Apple en het opnieuw installeren van uw Apple.

Maak kennis met uw servicemanager Amsterdam

Servicemanager AmsterdamHallo! Mijn naam is Luc van der Meij, ik ben uw servicemanager voor de regio Amsterdam.

Ik heb ruim 10 jaar professionele ervaring in de IT, waarvan 7 jaar op het gebied van computer- en telefoonreparaties. Door de jaren heen heb ik gewerkt bij twee landelijke computerwinkels, en duizenden reparaties mogen uitvoeren aan laptops, pc’s, Macs, telefoons en tablets. Inmiddels doe ik dit werk met veel plezier bij PC Refresh en hoop ik ook u als klant te mogen verwelkomen.

Waarom uw Apple product laten repareren door PC Refresh?

Bij PC Refresh streven we ernaar u altijd een onovertroffen service te bieden en dat geldt natuurlijk ook voor onze Apple reparaties in Amsterdam. Als u met uw Apple bij ons komt, stellen wij altijd als eerste een vrijblijvende diagnose, zodat u zo min mogelijk voor verrassingen komt te staan.

Dankzij onze Privacy Code kunt u er zeker van zijn dat uw persoonlijke en zakelijke gegevens bij ons veilig zijn. Verder zit op al onze hardware twee jaar garantie, zodat u bij eventuele nieuwe hardware geen enkel risico loopt.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”


Boek direct uw reparatie in

Wij voeren Apple reparaties nu óók in Amsterdam uit

Vanaf nu kunt u voor al uw Apple reparaties in onze serviceshop in Amsterdam terecht. Is het voor u lastig om langs te komen? Kies dan voor een van de andere opties. We zetten ze hieronder alle 5 voor u op een rijtje:

Apple reparatie langsbrengenUw Apple zelf brengen

Onze serviceshop in Amsterdam bevindt zich aan de Roelof Hartstraat 52. U kunt er van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur zonder afspraak binnenlopen. Heeft u speciale wensen? Plan dan liever wel van tevoren een afspraak in.

 

Apple reparatie verzendenUw Apple gratis verzekerd verzenden

U kunt ook uw Apple voor reparatie naar ons opsturen. Dat gaat met de verzekerde verzendservice van PostNL. Meestal is er wel een PostNL Pakketpunt bij u in de buurt te vinden. De PostNL locatiewijzer vertelt u de locatie van het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt. U kunt bij ons een verzendlabel aanvragen. Met dat label betalen wij uw verzendkosten, zodat u het defecte Apple product gratis kunt versturen.

Vraag direct een verzendlabel aan

 

Apple reparatie halen en brengenUw Apple laten ophalen

Als u uw Apple wilt laten repareren, kunt u ook gebruikmaken van onze koeriersdienst. Een koerier bij u aan de deur laten komen is nog eenvoudiger dan uw Apple zelf opsturen. Onze koerier haalt uw Apple voor reparatie namelijk bij u in Amsterdam op en brengt hem naar onze serviceshop. U zorgt voor het verpakken, de rest wordt voor u gedaan.

Apple reparatie op locatieUw Apple op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de computerspecialist bij u op locatie langskomt. PC Refresh komt daarom ook bij u thuis of op kantoor in Amsterdam. Apple reparaties verzorgen we ook, hoewel in sommige gevallen de computer echt alleen in de serviceshop gerepareerd kan worden. Wilt u meer hierover weten? Wij kunnen u hierin altijd adviseren.

 

Apple reparatie hulp op afstandUw Apple op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden met hulp op afstand. Onze computerspecialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type Apple reparaties is ook in Amsterdam mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

Ga direct naar tarieven

Hoe lang duurt een Apple reparatie Amsterdam?

Hoeveel tijd een reparatie ongeveer in beslag neemt, hangt af van wat er precies gerepareerd moet worden. Het plaatsen van een SSD of een HDD is doorgaans binnen 24 uur gereed, de meeste andere Apple reparaties zijn doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen gereed.

Wat zijn de kosten?

Kijk bij onze tarieven als wilt weten welke prijzen wij hanteren voor een Apple reparatie.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over een Apple reparatie Amsterdam? Neem dan gerust contact op. Wij horen graag van u.

Enkele Apple reparaties Amsterdam: