Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

MacBook reparatie Amsterdam? Die laat u over aan PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Na flink wat uurtjes bikkelen is het project waar u zo lang aan gewerkt hebt eindelijk klaar, u klikt op ‘opslaan’, maar ineens houdt uw computer ermee op! U probeert uw MacBook opnieuw op te starten, maar dan blijkt dat er iets mis is en u niet meer bij uw bestanden kunt: het apparaat is defect. Gevolg: u kunt niet meer bij belangrijke bestanden en ook niet meer bij uw inloggegevens. Erg vervelend allemaal!

Apple producten zijn best kostbaar, dus meteen een nieuwe kopen doet u waarschijnlijk niet zomaar. In plaats daarvan is een MacBook reparatie in Amsterdam laten uitvoeren is dan het perfecte alternatief. PC Refresh is u graag van dienst. Onze ervaren MacBook specialisten weten vrijwel elk defect op te lossen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw MacBook snel weer perfect functioneert!

Wat kost EEN MacBook reparatie AMSTERDAM?

Dit zijn onze tarieven voor MacBook Pro en MacBook Air. Onze prijzen voor een MacBook reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type MacBook. Na een complete diagnose, kunnen wij u uiteraard precies vertellen wat de kosten zullen zijn.

Zoveel tijd is er nodig

De meeste onderdelen voor een MacBook reparatie in Amsterdam zijn voorradig, maar soms moeten er onderdelen besteld worden. Gemiddelde reparaties zijn meestal dezelfde dag nog klaar en de echt complexe reparaties hebben een reparatietijd van 2 tot 5 werkdagen.

Zo uw MacBook in Amsterdam ter reparatie aanbieden

Voor een MacBook reparatie heten wij u van harte welkom in Amsterdam.

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma, Di, Do, Vr : - uur
  Wo, Za : gesloten
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Lukt het u niet om zelf langs te komen? Kies dan voor een van de andere vier opties. We zetten alle mogelijkheden hieronder op een rijtje:

Welke MacBook reparaties worden uitgevoerd?

Bij PC Refresh nemen we graag uw MacBook reparatie voor onze rekening. Onze MacBook specialisten hebben al sinds 2012 ervaring op het gebied van het repareren van laptops en computers, waaronder MacBooks.

Enkele MacBook reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

 • Waterschade herstel;
 • LCD scherm reparatie;
 • Accu vervanging.

Het spreekt vanzelf dat we vrijwel alle typen MacBooks repareren. U kunt dus altijd bij ons terecht met uw MacBook Pro A1278, MacBook Pro A1286, MacBook Pro A1398, MacBook Pro A1297, MacBook Pro A1425 en MacBook Pro A1502. We kunnen u bovendien van dienst zijn wanneer u uw MacBook wilt laten reinigen, we kunnen u helpen bij een SSD installatie en uw MacBook voor u opschonen.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U kent vast wel een neefje of handige vriend die computerproblemen voor u oplost. Maar is er nu echt een probleem? Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: