Mac reparatie Den Haag gezocht? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Een probleem met uw Mac is natuurlijk erg vervelend. U gebruikt hem vast vaak en bent er in bepaalde dingen misschien van afhankelijk geworden, bijvoorbeeld voor uw belangrijke bestanden, contacten en foto’s. Gelukkig staat PC Refresh ook voor elke Mac reparatie Den Haag direct klaar.

Is reparatie nog mogelijk en ook te adviseren? In de meeste gevallen is het antwoord op deze vraag gelukkig ‘ja’. Ook als u geen Apple garantie meer heeft, is een reparatie vaak een goede optie. De ervaren Apple specialisten van PC Refresh helpen u graag en voor u het weet functioneert uw Mac weer als vanouds.

Wat zijn de kosten?

Meer weten over de kosten van uw Mac reparatie in Den Haag? Bekijk dan onze tarieven:

Hoe lang duurt een Mac reparatie Den Haag?

U wilt natuurlijk ook graag weten hoeveel tijd het kost om een Mac te repareren bij ons in Den Haag. Hoe lang een reparatie exact duurt, is afhankelijk van het defect en de gekozen reparatie. De meeste reparaties hebben ongeveer 1 tot 3 werkdagen nodig.

Zo uw Mac bij ons in Den Haag laten repareren

U bent welkom in onze serviceshop waar u 6 dagen per week terecht kunt. Van te voren een afspraak maken is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Primera Reinkenstraat
  Reinkenstraat 93
  2517 CS Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : 09.00 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : gesloten
 • $
  4.6 sterren - gebasseerd op 291 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Ook als u wat verder weg woont hebben wij voor u de oplossing. Dankzij onze verzendservice en ophaalservice kunnen wij, waar in Nederland u ook woont of werkt, u altijd een oplossing bieden voor uw Apple gerelateerde problemen. U heeft de keuze uit 5 mogelijkheden.

Soorten Mac reparaties die door PC Refresh worden uitgevoerd in Den Haag

Onze Apple specialisten hebben al jaren ervaring met het repareren van Macs. We herstellen onder andere alle modellen iMacs, alle modellen MacBook Pro en MacBook Air en alle modellen Mac Mini’s en Mac Pro’s.

Enkele reparaties die worden uitgevoerd:

 • Het vervangen van een harde schijf;
 • Het upgraden van uw Mac met extra RAM;
 • Het herstellen van data;
 • Het opschonen van de software;
 • Het vervangen van een LCD kabel.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U kent vast wel iemand die heel handig is met computers. Misschien lost hij weleens wat problemen voor u op. Maar is er nu echt iets aan de hand? Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: