iMac reparatie Den Haag gezocht? PC Refresh staat voor u klaar!

Maak hier uw afspraak!

Een iMac is een mooi en voor velen ook erg belangrijk apparaat. We doen er van alles op, van werken tot een spelletje spelen. Als er dan een probleem mee is, kan dat u aardig wat stress opleveren. Misschien zijn er wel bestanden kwijt of maakt u zich zorgen over de kosten van een reparatie. 

Heel vaak is een betaalbare oplossing prima mogelijk. De ervaren iMac specialisten van PC Refresh staan graag voor u klaar! Of het nu gaat om het vervangen van het beeldscherm of het upgraden of versnellen van uw iMac, er is altijd een oplossing binnen handbereik.

Wat kost een iMac reparatie Den Haag?

U wilt weten wat de kosten van een iMac reparatie zijn? Neem dan een kijkje bij onze iMac tarieven. 

Onze servicemogelijkheden voor een iMac reparatie Den Haag

Wij heten u van harte welkom in onze serviceshop in Den Haag, waar u van maandag tot en met zaterdag terecht kunt wanneer het u uitkomt. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig.

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Is het voor u lastig om langs te komen? Geen nood: er zijn ook andere mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van de diensten van PC Refresh. Bekijk de opties hieronder voor meer informatie.

Hoe lang duurt een reparatie?

Hoeveel tijd het kost om een iMac reparatie in Den Haag uit te voeren kan erg verschillen. Dit hangt  namelijk af van het type probleem en het type reparatie dat benodigd is, dat blijkt na diagnose. Wel kunnen we zeggen dat we voor de meeste reparaties we ongeveer 1 tot 3 werkdagen nodig hebben.

Heeft uw reparatie haast? In dat geval bieden we een spoeddiagnose en indien mogelijk, een 24-uurs reparatie aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Soorten iMac reparaties in Den Haag bij PC Refresh

Onze specialisten houden zich al sinds 2012 bezig met het repareren van iMacs en andere Apple producten.

Enkele iMac reparaties die we regelmatig uitvoeren:

 • Vervangen van het scherm van uw iMac;
 • Vervangen van de harde schijf van uw iMac;
 • Verhelpen van lawaai en oververhitting van uw iMac.

Maar wij doen natuurlijk nog veel meer. Wilt u bijvoorbeeld de harde schijf van uw iMac geüpgraded hebben naar een SSD? Wilt u het werkgeheugen van uw iMac uitgebreid hebben? PC Refresh verzorgt het voor u. Kortom: voor alle mogelijke iMac reparaties en upgrades kunt u bij ons in Den Haag terecht.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U kent misschien wel iemand die handig is met computers, of u kunt een student laten langskomen, maar wanneer er echt iets aan de hand is, kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: