Vernieuwde Privacy Code

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wijzen we u graag op onze vernieuwde Privacy Code. Daarin beschrijven we hoe we omgaan met uw informatie en de gegevens op uw apparaat.

MacBook reparatie Den Haag nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Of het nu voor werk is, voor ontspanning of voor allebei, onze MacBook is ons vaak dierbaar en onmisbaar. Een probleem of defect aan uw MacBook is dan meestal ook meteen heel vervelend. Niet meer bij bestanden kunnen en gewoon het apparaat niet meer kunnen gebruiken kan uw dag flink verpesten.

Hoe nu verder? Gelukkig is het vaak nog goed mogelijk een MacBook te repareren. De ervaren specialisten van PC Refresh kunnen u helpen – niet alleen met de reparatie, maar ook met advies, upgrades en computerhulp. Vaak kunt u dan weer jaren plezier hebben van uw Macbook.

Wat kost uw MacBook reparatie Den Haag?

Onze tarieven voor een MacBook reparatie bij ons in Den Haag zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type MacBook. De tarieven die u hier vindt zijn daarom ook alleen een indicatie. Na de vrijblijvende diagnose, kunnen wij u uiteraard wél precies vertellen wat de kosten zijn.

Hoeveel tijd is er nodig?

De meeste onderdelen voor een MacBook reparatie zijn bij ons in Den Haag voorradig, maar soms moeten er onderdelen besteld worden. Meestal moet u rekening houden met een reparatietijd van 2 tot 5 werkdagen maar in sommige gevallen is het mogelijk om de reparatie binnen 24 uur te laten doen. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

De servicemogelijkheden

Voor een MacBook reparatie kunt u 6 dagen per week in de serviceshop bij ons in Den Haag terecht. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig.

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma, Wo, Vr : - uur
  Di, Do : - uur
  Za : - uur
 • 4.9 sterren - gebasseerd op 238 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Heeft u weinig tijd of lukt het u om een andere reden niet om langs te komen? Geen nood: er zijn nog 4 andere opties. Hieronder kunt u ze allemaal bekijken.

Welke soorten MacBook reparaties voert PC Refresh uit?

Onze specialisten ruime ervaring op het gebied van het repareren van Apple producten als iPads, iMacs iPhones en MacBooks.

Enkele MacBook reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

 • Waterschade herstel;
 • LCD scherm reparatie;
 • Accu vervanging.

Het spreekt vanzelf dat we alle typen MacBooks repareren. We kunnen u bovendien van dienst zijn wanneer u uw MacBook wilt laten reinigen, we kunnen u helpen bij een SSD installatie en uw MacBook voor u opschonen.

Kies voor een vakkundige MacBook reparatie bij PC Refresh

Misschien heeft u een handig familielid of kent u een student die af en toe computerproblemen oplost. Maar is er nu echt iets aan de hand? Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: