Laptop reparatie Rotterdam gezocht? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Heeft u per ongeluk een open flesje water omgestoten en heeft uw laptop een douche gehad? Gaat hij nu niet meer aan? Start hij om een andere reden niet meer op? Heel vervelend, want nu kunt u niet meer bij dat ene belangrijke bestand en ook niet meer bij die leuke foto’s. Mailtjes versturen is tijdelijk ook niet mogelijk. Dus wat nu?

Gelukkig is de redding nabij: voor een laptop reparatie in Rotterdam kunt u namelijk prima terecht bij PC Refresh. Onze ervaren laptop specialisten weten vrijwel elk defect aan uw laptop op te lossen.

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type laptop. De prijzen voor een laptop reparatie in Rotterdam die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Weet u niet goed wat voor soort reparatie uw laptop nu eigenlijk nodig heeft? Bij PC Refresh wordt altijd eerst een complete diagnose gesteld. Binnen een uur na binnenkomst weet u wat er met uw laptop moet gebeuren, hoe lang het gaat duren en wat het gaat kosten. U wordt naar keuze per telefoon, e-mail of sms op de hoogte gehouden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Laat het repareren van uw laptop aan PC Refresh over

Bij PC Refresh hebben we sinds 2012 al tienduizenden verschillende computers gerepareerd. Ook voor een laptop reparatie bent u  bij ons in Rotterdam van harte welkom. Wij zijn te vinden aan de Goudsesingel. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze serviceshop weer.

 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Primera Nesselande
  Maltaplein 57
  3059 XW Rotterdam
  Nederland
 • Ma : 12.00 - 18.00 uur
  Di t/m Vr : 09.00 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : 12.00 - 17.00 uur
 • $
  4.5 sterren - gebasseerd op 247 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Ook kunt u uw laptop verzekerd naar ons verzenden of door onze koerier laten ophalen.

U kunt ons ook bellen of uw reparatie online starten met het afspraakformulier. Wij staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Soorten laptop reparaties

Enkele laptop reparaties die wij in Rotterdam uitvoeren zijn:

 • De reparatie van de DC Jack van een laptop;
 • Het sneller maken van een laptop;
 • Het vervangen van de harde schijf van een laptop;
 • Het vervangen van een gebroken scherm;
 • Email instellingen herstellen.

Wat het merk van uw laptop ook is, wij kunnen hem repareren. Daarnaast kunnen wij uw laptop van u opschonen en u helpen bij bijvoorbeeld het opnieuw installeren van software.

Waarom uw laptop reparatie laten uitvoeren bij PC Refresh?

Handige jongens die met computers knutselen zijn er genoeg, maar voor een vakkundige service bent u bij PC Refresh aan het juiste adres. Onze specialisten staan bekend om hun professionaliteit en klantvriendelijkheid en doen hun uiterste best om uw laptop zo snel mogelijk gerepareerd te hebben. Ook bieden we de volgende voordelen:

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8.”

 

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Boek direct uw reparatie in

Zie ook:

Zoekt u een snelle en betrouwbare reparatie van uw laptop in Rotterdam? Dan bent u bij de specialisten van PC Refresh aan het juiste adres. Elke dag worden in onze professionele serviceshop tientallen laptops van alle denkbare merken onder handen genomen.

Hoe werkt een laptop reparatie bij PC Refresh?

Wij staan klaar om u zo snel en goed mogelijk te helpen!

Vervoer van uw laptop

U kiest de weg die u het best uitkomt. Komt u zelf met uw laptop langs? Bekijk dan onderstaand kaartje voor de exacte locatie van onze serviceshop.

Reparatie dezelfde dag klaar

Als u akkoord geeft voor reparatie wordt deze direct gestart. In 80% van de gevallen is de reparatie nog dezelfde dag klaar.

Afhankelijk van het vervoer dat u heeft gekozen wordt uw laptop vervolgens klaargezet voor oplevering, aangetekend naar u teruggestuurd of bij u bezorgd door onze specialist.

2 jaar garantie / 1 maand gratis service abonnement

Op reparaties aan hardware geldt een garantie van 2 jaar op onderdelen en montage. Bij werkzaamheden aan software ontvangt u gratis een service abonnement van 1 maand, waarmee u de PC Refesh helpdesk kan inschakelen bij vragen of problemen.

Soorten laptop reparatie Rotterdam

Kijkt u bij specifieke problemen ook eens op de volgende pagina’s:

Meer soorten laptop reparatie >>

De zekerheden van PC Refresh

Als u uw laptop uit handen geeft of opstuurt wilt u toch zeker weten dat er uitermate voorzichtig met uw apparatuur en gegevens wordt omgegaan? Dat weten de specialisten van PC Refresh als geen ander. Wij stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van onze medewerkers en reparaties.

 • Elk van onze computerspecialisten is uitvoerig getraind, niet voor niets is PC Refresh al jaren een erkend leerbedrijf.
 • PC Refresh werkt met een eigen Privacy Code, waar elke medewerker aan is gehouden.
 • PC Refresh geeft op alle reparaties aan hardware standaard twee jaar garantie op onderdelen en montage.

 

Uw laptop reparatie aanmelden in Rotterdam

Direct verder met uw laptop reparatie Rotterdam? U kunt de serviceshop bellen gedurende openingstijden of uw reparatie op de volgende manieren direct inboeken:

U brengt uw laptop zelf naar de serviceshop in Rotterdam. Dit kan van maandag t/m zaterdag, een afspraak maken is niet nodig.

U kunt uw laptop aangetekend met de post versturen. Dit kan vanaf elk PostNL Pakketpunt in Rotterdam.

U laat uw laptop halen en brengen door onze computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>