Computer reparatie Rotterdam nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Is uw laptopscherm defect? Start uw pc niet meer op? Of wordt uw MacBook steeds trager? Geen zorgen: de computerspecialisten van PC Refresh hebben voor al deze problemen een oplossing!

Steeds meer particulieren en ondernemers in Rotterdam ontdekken de unieke service van PC Refresh. Of u de computer nou grondig wilt laten nakijken in onze serviceshop of een computerspecialist bij u op locatie wilt laten komen, PC Refresh helpt op de manier die u het beste resultaat oplevert. Snel, adequaat en vakkundig.

Met ons hechte team van gemotiveerde computerspecialisten bent u altijd verzekerd van persoonlijk en klantvriendelijk contact. Ook u zijn we graag van dienst!

Wat kost een computer reparatie bij ons in Rotterdam?

Onze tarieven hangen af van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een computer reparatie in Rotterdam die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie. Weet u niet precies wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem, wij stellen altijd een volledig complete diagnose van het probleem, daarna ontvangt u een prijsopgave.

Zo uw computer laten repareren in Rotterdam

Het makkelijkste is het om onze serviceshop binnen te lopen aan de Goudsesingel in Rotterdam. U wordt dan direct te woord gestaan door een van onze vriendelijke specialisten. Een afspraak maken is niet nodig, maar wel makkelijk. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons afspraakformulier.

Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze shop weer.


Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Goudsesingel 16A
  3011 KB Rotterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Is het lastig voor u om langs te komen? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen, een specialist laten langskomen, uw computer opsturen of een hulp op afstand inplannen. Bekijk de mogelijkheden hieronder voor meer informatie.

Maak direct een afspraak

Soorten computer reparaties in Rotterdam

Twijfelt u of PC Refresh ook uw computerprobleem kan oplossen? Waarschijnlijk wel! De specialisten van PC Refresh hebben al tienduizenden computers gerepareerd, zowel hardware als software. Dus of het nu waterschade is of een instelling die u maar niet goed krijgt, ze kunnen u helpen. Veel voorkomende computer reparaties zijn bijvoorbeeld:

 • Virussen verwijderen;
 • Een gebroken scherm repareren;
 • Dataherstel van een gecrashte harde schijf;
 • Een computer sneller maken;
 • Een gecrashte computer weer laten functioneren.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Kies een professionele computer reparatie bij PC Refresh in Rotterdam

Handige jongens die aan computers sleutelen zijn er natuurlijk genoeg, maar wilt u nu een echte vakkundige computerspecialist? Dan schakelt u PC Refresh in! Daarnaast biedt PC Refresh u de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak

Zie ook:

Kies uw computer reparatie IN Rotterdam

U kunt bij PC Refresh terecht voor reparatie, service en support van alle soorten en merken pc’s, Macs en laptops. Volledig onafhankelijk van merk of winkel, dus altijd een eerlijk advies!

 • Computerhulp Rotterdam – hulp aan huis of op kantoor, met computers, printers, netwerken en internet.
 • Pc reparatie Rotterdam – voor alle typen desktop pc’s, game pc’s en all-in-one pc’s.
 • Apple reparatie Rotterdam – voor alle typen iMacs, Macs en MacBooks.
 • Laptop reparatie Rotterdam – voor alle soorten laptops, netbooks en ultrabooks.
 • Pc, Mac of laptop kopen – kant en klaar geïnstalleerd met uw bestanden en programma’s.

Als uw computer voor u van belang is, zakelijk of privé, dan wilt u toch de zekerheid dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan? Dat een reparatie door een echte computerexpert wordt uitgevoerd, met zorg voor uw belangrijke gegevens en bestanden?

Daarom werkt PC Refresh uitsluitend met gediplomeerde en uitvoerig getrainde computerspecialisten, die allen gehouden zijn aan onze Privacy Code.

In Rotterdam uw reparatie inboeken of computerhulp aanvragen

U hebt verschillende manieren om PC Refresh in te schakelen:

 • U boekt onze computerspecialist bij u thuis of op kantoor. Vaak kan dit al binnen 24 uur.
 • U brengt uw pc, Mac of laptop naar de centrale PC Refresh serviceshop in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, met of zonder afspraak.
 • U verstuurt de computer vanaf een van de tientallen PostNL pakketpunten in Rotterdam, geheel verzekerd.
 • U laat de computer bij u afhalen voor reparatie in de serviceshop. U kunt kiezen uit de snelle computerkoerier of de computerspecialist met extra service.

U kunt meer informatie lezen over de mogelijkheden of direct uw computerreparatie Rotterdam inboeken >>

Computerhulp Rotterdam – aan huis of op kantoor

De experts van PC Refresh helpen u graag op locatie, dus aan huis of op kantoor in heel Rotterdam en omliggende gemeenten. Ter plekke kunnen veel problemen met computers, printers, netwerken en internet worden opgelost. Mochten problemen niet ter plekke oplosbaar zijn, dan kan de specialist de apparatuur voor reparatie meenemen naar de centrale PC Refresh serviceshop.

Als het in de serviceshop niet te druk is, kan een afspraak al binnen 24 uur worden gemaakt. Natuurlijk kunt u ons voor het snelste resultaat gedurende openingstijden bellen.