Computer reparatie Rotterdam nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Schakel PC Refresh in voor het gratis halen en brengen van uw computer!

We kennen allemaal wel dat gevoel: net een deadline, net een belangrijk e-mailtje of een grote berg vakantiefoto’s die niet geback-upt zijn en de computer kapt ermee. Niet alleen komt u dan voor onvoorziene kosten te staan, maar ook slaat de onzekerheid toe: waar breng ik mijn computer heen? Hoe lang ben ik hem kwijt? Zijn mijn foto’s en administratie nu definitief verdwenen?

En daarbij komt ook nog eens het ongemak om het probleem met het apparaat op te lossen.

Kan hij nog gerepareerd worden? Dan moet u nog een winkel of reparatiebedrijf opzoeken en het apparaat erheen brengen. U bent er zo een halve dag mee kwijt.

Wij lossen dat probleem voor u op: u hoeft de deur namelijk niet meer uit met onze gratis haal- en brengservice in Rotterdam en omstreken! Dus ook in bijvoorbeeld Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel. Uw computer wordt opgehaald, er wordt een diagnose gesteld, uw computer wordt gerepareerd en weer bij u aan de deur afgeleverd, bij u thuis of op het werk.

Wilt u ook gebruikmaken van deze handige service? Maak dan bij ons een afspraak. Onze servicemanager is ook rechtstreeks telefonisch te bereiken op: 010 206 02 02.

Maak kennis met uw servicemanager

Servicemanager RotterdamHallo! Mijn naam is Frank van Oeveren, ik ben uw servicemanager voor Rotterdam en omgeving.

Ik ben al ruim 7 jaar professioneel bezig met de reparatie van computers en mobiele apparaten. Maar ook buiten werktijd ben ik het liefst dag en nacht bezig met IT. Voordat ik bij PC Refresh begon, werkte ik op de technische dienst van een bekende computerwinkel. In mijn carrière heb ik dus al vele duizenden apparaten voorbij zien komen. Van laptop tot iMac, maar ook allerhande tablets en telefoons. Ook u zou ik binnenkort graag tot mijn klantenkring rekenen.

Waarom uw computer reparatie Rotterdam laten uitvoeren door PC Refresh?

Onovertroffen service, daar gaan wij voor! Deze service bestaat uit:

Vrijblijvende diagnose

Wij stellen altijd als eerst een vrijblijvende diagnose, waarna we u bellen en u kunt beslissen over de reparatie. Toch te duur? Dan komen wij uw computer gewoon weer terug brengen. Kosteloos!

Privacy Code

Met onze Privacy Code weet u zeker dat wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens beschermd houden.

Twee jaar garantie op reparatie en montage

Verder zit op al onze hardware en montage een unieke garantie van twee jaar. Dat is even lang als de garantie van een nieuwe computer. Wel zo’n veilig gevoel.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Onze certificaten

Bij PC Refresh willen we onze klanten altijd alleen de beste kwaliteit te bieden. Onze certificaten zijn hier het bewijs van.

ICTWaarborg

PC Refresh is ICTWaarborg gecertificeerd voor de zakelijke en particuliere markt.

SSB Erkend Leerbedrijf

PC Refresh is een SSB Erkend leerbedrijf voor het opleiden van gekwalificeerde ICT-specialisten.

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een computer reparatie in Rotterdam die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Ga direct naar tarieven

Meer weten?

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt gebruikmaken van ons contactformulier of bellen met: 010 206 02 02.


Computer reparatie Rotterdam bij PC Refresh

Computer reparatie RotterdamIn 2017 vestigt PC Refresh een serviceshop in Rotterdam. Tot die tijd kunt u gebruik maken van de gratis verzendservice vanaf elk PostNL Pakketpunt in uw wijk. Ook kunt u computerhulp aan huis of op kantoor aanvragen of gebruik maken van de haal- en brengservice in Rotterdam. Zie de verschillende opties onder Direct reparatie inboeken >>

Is uw laptopscherm defect? Start uw pc niet meer op? Of wordt uw MacBook steeds trager? Geen zorgen, want de computerspecialisten van PC Refresh hebben voor al deze problemen een oplossing!

Steeds meer particulieren en ondernemers in Rotterdam ontdekken de unieke service van PC Refresh. Of u de computer nou grondig wilt laten nakijken in onze werkplaats of een computerspecialist bij u op locatie wilt laten komen, PC Refresh helpt op de manier die u het beste resultaat oplevert. Snel, adequaat en vakkundig.

Met ons hechte team van gepassioneerde computerspecialisten bent u altijd verzekerd van persoonlijk en klantvriendelijk contact. Ook u zijn we graag van dienst!

Kies uw computer reparatie Rotterdam

U kunt bij PC Refresh terecht voor reparatie, service en support aan alle soorten en merken pc’s, Macs en laptops. Volledig onafhankelijk van merk of winkel, dus altijd een eerlijk advies!

Als uw computer voor u van belang is, zakelijk of privé, dan wilt u toch de zekerheid dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan? Dat een reparatie door een echte computerexpert wordt uitgevoerd, met zorg voor uw belangrijke gegevens en bestanden?

Daarom werkt PC Refresh uitsluitend met gediplomeerde en uitvoerig getrainde computerspecialisten, die allen gehouden zijn aan onze Privacy Code.

In Rotterdam uw reparatie inboeken of computerhulp aanvragen

U hebt verschillende manieren om PC Refresh in te schakelen:

 • U boekt onze computerspecialist bij u thuis of op kantoor. Vaak kan dit al binnen 24 uur.
 • U brengt uw pc, Mac of laptop naar de centrale PC Refresh serviceshop in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, met of zonder afspraak.
 • U verstuurt de computer vanaf een van de tientallen PostNL pakketpunten in Rotterdam, geheel gratis en verzekerd.
 • U laat de computer bij u afhalen voor reparatie in de centrale werkplaats. U kunt kiezen uit de snelle computerkoerier of de computerspecialist met extra service.

U kunt meer informatie lezen over de mogelijkheden of direct uw computerreparatie Rotterdam inboeken >>

Computerhulp Rotterdam – aan huis of op kantoor

De experts van PC Refresh helpen u graag op locatie, dus aan huis of op kantoor in heel Rotterdam en omliggende gemeenten. Ter plekke kunnen veel problemen met computers, printers, netwerken en internet worden opgelost. Mochten problemen niet ter plekke oplosbaar zijn, dan kan de specialist de apparatuur voor reparatie meenemen naar de centrale PC Refresh werkplaats.

Als het in de serviceshop niet te druk is, kan een afspraak al binnen 24 uur worden gemaakt. Natuurlijk kunt u ons voor het snelste resultaat gedurende openingstijden bellen.

U kunt ook de pagina over computerhulp aan huis en systeembeheer op kantoor bekijken en direct een afspraak inplannen.

Apple reparatie Rotterdam – voor elk type Mac

Uw Mac is niet zomaar een computer, dus verdient de Apple reparatie wat extra aandacht. Heeft u dus een trage iMac of start uw MacBook ineens niet meer op? Geen nood, want de vakkundige specialisten van PC Refresh werken dagelijks aan alle soorten MacBooks, iMacs, Mac Mini’s en Mac Pro’s. Of het nu gaat om een Mac reparatie of upgrade, bij PC Refresh vindt u altijd een passende oplossing. Ook hier geldt uiteraard dat de diagnose en prijsopgaaf geheel vrijblijvend zijn.

Reistijd en routebeschrijving naar PC Refresh

Zelf uw pc, laptop of Mac voor reparatie naar PC Refresh brengen? Dit kan zes dagen per week (ma – za). Een afspraak maken geeft de meeste zekerheid, maar is niet verplicht.

De reistijd naar de centrale PC Refresh serviceshop bedraagt vanuit Rotterdam 30 – 45 minuten met de auto.

 Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Rotterdam Centraal kiezen voor

 • De trein richting Den Haag HS (Hollands Spoor). Daar neemt u tram 11 richting Scheveningen Haven – Strand. U stapt uit bij halte Laan van Meerdervoort Oost, vandaar is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.
 • De Metro E (Randstadrail) richting Den Haag Centraal. Daar neemt u Randstadrail 3 richting Loosduinen. U stapt uit bij halte Conradkade. Daarna is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.

Verzendpunten voor computer reparatie Rotterdam

U kunt uw computer veilig en gratis verzenden vanuit alle PostNL Pakketpunten in Rotterdam. U vraagt uw gratis verzendlabel aan bij PC Refresh, waarmee de kosten van uw verzending zijn gedekt. Alle zendingen zijn standaard verzekerd.

Een aantal PostNL pakketpunten voor computer reparatie in Rotterdam:

 • Multicopy, Kruisplein 23-B
 • Jumbo, Botersloot 13-19
 • Primera, West-Kruiskade 48
 • Cigo, Goudsesingel 111
 • Primera, Oude Binnenweg 107
 • Primera, Noordmolenstraat 67
 • Cigo, Eudokiaplein 22
 • Albert Heijn, Bentinckplein 40
 • Plus, Stadhoudersplein 135
 • Vivant, Crooswijkseweg 88

Alle PostNL Pakketpunten in Rotterdam vindt u op de locatiewijzer van PostNL.

U vindt PC Refresh ook op de verzamelpagina voor Computer reparatie Rotterdam

Zie ook: