PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Rotterdam nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Is uw laptopscherm defect? Start uw pc niet meer op? Of wordt uw MacBook steeds trager? Geen zorgen: de computerspecialisten van PC Refresh hebben voor al deze problemen een oplossing!

Steeds meer particulieren en ondernemers in Rotterdam ontdekken de unieke service van PC Refresh. Of het nou een desktop pc, laptop of Mac betreft, PC Refresh heeft voor elk merk en model computer een oplossing. Snel, adequaat en vakkundig. Met ons ervaren team van getrainde computerspecialisten bent u altijd verzekerd van een professionele reparatie en uitstekende service.

Kom zonder afspraak langs bij een van onze PC Pickup innamepunten, daar nemen we uw computer in voor diagnose en reparatie.

Rotterdam Overschie
Tabak en Gemak
Abtsweg 60
3042 GD Rotterdam
Kijk hier voor openingstijden

Rotterdam Prins Alexander
Primera Nesselande
Maltaplein 57
3059 XW Rotterdam
Kijk hier voor openingstijden

Wat kost een Pc, Mac of laptop reparatie in Rotterdam?

Onze tarieven hangen af van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een computer reparatie in Rotterdam die in onze prijslijst staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie. Weet u niet precies wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem, wij stellen altijd een volledig complete diagnose van het probleem, daarna ontvangt u een prijsopgave.

Hoe lang duurt een computerreparatie in Rotterdam?

We snappen dat u uw computer liefst zo snel mogelijk weer terug heeft. Daarom hebben we ons proces ingericht op de hoogst mogelijke snelheid, zonder in te leveren op kwaliteit.

Een normale diagnose voeren we uit in enkele werkdagen, een spoeddiagnose kan al in één werkdag (weekenden uitgezonderd). Daarna weten we precies welke reparatie nodig is en welke onderdelen benodigd zijn.

Uw computer laten repareren in Rotterdam

U bent zonder afspraak welkom bij een van onze innamepunten van PC Pickup in Rotterdam. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.

Rotterdam Overschie
Tabak en Gemak
Abtsweg 60
3042 GD Rotterdam
Kijk hier voor openingstijden

Rotterdam Prins Alexander
Primera Nesselande
Maltaplein 57
3059 XW Rotterdam
Kijk hier voor openingstijden

Maak direct een afspraak

Is het lastig voor u om langs te komen? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen door onze computerkoerier. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Soorten laptop, Mac en pc reparaties

Twijfelt u of PC Refresh ook uw computerprobleem kan oplossen? De specialisten van PC Refresh hebben al tienduizenden computers gerepareerd, zowel bij hardware- als softwarematige problemen.

Dus of het nu waterschade betreft of een vastgelopen computer, een oplossing is vrijwel altijd mogelijk. Veel voorkomende computerreparaties zijn bijvoorbeeld:

  • Virussen verwijderen van uw pc of laptop;
  • Uw laptopscherm, toetsenbord, accu of scharnier vervangen;
  • Dataherstel van een gecrashte harde schijf;
  • Uw laptop, Mac of pc sneller maken met een SSD upgrade of meer RAM werkgeheugen;
  • Verhelpen van vochtschade en valschade, inclusief prijsopgave voor de verzekering.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de professionele service van PC Refresh

Handige jongens die aan computers sleutelen zijn er natuurlijk genoeg, maar wilt u een echt vakkundige computerspecialist? Schakel dan PC Refresh in.

Onze computerspecialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring met professionele reparaties, ze weten dus hoe ze een goede diagnose en vakkundige reparatie moeten uitvoeren. Daarom geven we ook een unieke garantie van 2 jaar op onderdelen en montage.

Maak hier uw afspraak

Zie ook: