Macbook batterij vervangen? Vakkundig bij PC Refresh!

Afspraak maken

Hoewel de accu’s (batterijen) van MacBooks steeds beter worden, blijven ze bij de meeste MacBooks een zwakke schakel. Door veelvuldig ontladen en weer opladen verliest de accu langzaam aan capaciteit. Na een aantal jaren, afhankelijk van de gebruiksintensiteit, kan een accu de capaciteit zelfs helemaal kwijt zijn en niet of nauwelijks meer opladen. De batterij vervangen is dan noodzakelijk. Omdat een Apple batterij vervangen enige vaardigheid vereist, is het aan te raden deze reparatie door een expert te laten uitvoeren.

Gelukkig is dit voor de Apple specialisten van PC Refresh bekend terrein. Zij kunnen elk type MacBook accu vervangen. De diagnose, inclusief complete check van uw Mac, wordt u vrijblijvend aangeboden!

Boek direct uw reparatie in

De batterij vervangen van verschillende typen MacBooks

Net als bij andere laptopmerken hebben ook de MacBook Air en MacBook Pro per model verschillende batterijen. Het verschil zit hem in de grootte, de capaciteit en het aansluitpunt. Ook is er een verschil tussen de officiële accu’s van Apple zelf, de A-klasse accu’s van andere fabrikanten en de vaak wat goedkopere klonen die op verschillende plaatsen worden geproduceerd. Omdat er een groot verschil zit in capaciteit en betrouwbaarheid van de verschillende accu’s, werkt PC Refresh uitsluitend met officiële accu’s en A-klasse varianten.

Laat uw Apple batterij vervangen bij PC Refresh

De Apple specialisten van PC Refresh voeren reparaties uit voor zakelijke en particuliere klanten in heel Nederland. Waar u ook bent, we bieden u altijd een oplossing!

Voor het ontvangen van een complete diagnose en prijsopgaaf heeft u een aantal opties:

Welk van de opties u ook kiest, uw Mac is bij PC Refresh in goede handen. Voor de vertrouwelijkheid van uw gegevens en bestanden werken wij met een speciale Privacy Code.

Dus is het tijd om uw Apple batterij te vervangen? Maak gebruik van de expertise van de Apple experts van PC Refresh!

Zie ook: