MacBook oplader kapot? Kies de service van PC Refresh!

Afspraak maken

Is uw MacBook Air of MacBook Pro oplader kapot? Wilt u niet zelf aan de slag, maar zoekt u een vakkundig en betrouwbaar bedrijf om u te adviseren en van A tot Z te helpen?

De Apple experts van PC Refresh repareren dagelijks alle voorkomende defecten aan Apple MacBook en iMac, dus ook de vervanging van uw oplader. U en uw Mac zijn we graag van dienst. De diagnose en prijsopgaaf zijn zelfs geheel vrijblijvend!

Boek direct uw afspraak in

Een goede diagnose vooraf

Mocht uw Mac niet meer goed opladen of uitvallen, dan wil dat niet altijd betekenen dat de MacBook adapter kapot is. Soms zijn er ook andere oorzaken, zoals een defecte batterij of oververhitting in uw MacBook. Om er zeker van te zijn dat het juiste probleem wordt verholpen, is een goede diagnose vooraf daarom belangrijk. Daarom wordt die bij PC Refresh geheel vrijblijvend voor u uitgevoerd, inclusief een prijsopgaaf voor de eventuele reparatie of vervanging van de oplader.

De verschillende MagSafe MacBook adapters

Apple werkt al jaren met het unieke MagSafe concept, waarbij de oplader met een magneet aan de MacBook vastzit. Op zich een veilig concept, want als de kabel per ongeluk een ruk krijgt beschadigt de stroomaansluiting van de laptop niet of minder snel. Echter zijn kabelbreuken bij MagSafe adapters wel weer een veel voorkomend probleem. Ook kan, bij deze net als bij andere laptop adapters, altijd een intern defect in de MagSafe oplader optreden.

In principe zijn MagSafe adapters onderling uitwisselbaar, toch zijn er een paar belangrijke verschillen om rekening mee te houden, mocht uw MacBook oplader kapot gaan. Zo zijn er adapters met verschillende vermogens; een MacBook Air heeft doorgaans een lichtere adapter nodig dan een MacBook Pro. In het algemeen geldt dat de adapter voldoende vermogen moet hebben voor de laptop. Meer mag, minder zeker niet.

Ook zijn er opladers met een rechte en een haakse plug, die op verschillende manieren aan uw MacBook bevestigd worden. Tevens heeft u de keuze tussen de officiële MagSafe adapters van Apple, de A-merk varianten van andere fabrikanten en de budget-adapters.

PC Refresh werkt uitsluitend met officiële adapters of A-merk varianten, dat geeft de minste kans op problemen in de toekomst.

MacBook adapter kapot? Schakel PC Refresh direct in!

PC Refresh voert reparaties aan alle typen MacBooks uit voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in heel Nederland. Ook voor u hebben we een passende oplossing!

De meeste reparaties gebeuren in onze serviceshops, maar ook in andere Nederlandse plaatsen kunt u gebruik maken van onze diensten:

Op alle reparaties bij PC Refresh is onze Privacy Code van toepassing. Daarmee weet u dat de vertrouwelijkheid van uw gegevens en bestanden gewaarborgd is.

Dus is uw Apple oplader kapot? Laat uw Mac dan geheel vrijblijvend nakijken bij PC Refresh!

Gerelateerde pagina’s: