Uw MacBook of laptop accu laadt niet op? PC Refresh helpt!

Afspraak maken

U heeft uw laptop wel aan de stroom aangesloten, maar merkt dat de accu niet of nauwelijks meer oplaadt? Dit is een veel voorkomend probleem waarvoor verschillende oorzaken bestaan. Natuurlijk kan de accu zelf kapot zijn, maar ook de oplader kan aanleiding voor het probleem zijn. Wat ook voorkomt is dat het stroomaansluitpunt (DC-jack) geen contact meer maakt. Het gevolg: de laptop accu laadt niet op.

Gelukkig zijn voor alle oorzaken ook oplossingen te vinden! Bij de specialisten van PC Refresh zijn alle trucs en technieken bekend. Hieronder vindt u enkele van deze oorzaken en informatie over mogelijke oplossingen die PC Refresh u biedt.

Direct uw reparatie inboeken

Windows laptop laadt niet op

PC Refresh repareert dagelijks alle voorkomende defecten aan vrijwel alle merken laptops. Uw laptop accu laadt niet op? De meest voorkomende oorzaak is een defecte accu, die na verloop van jaren minder sterk wordt en uiteindelijk helemaal geen capaciteit meer heeft. Maar een versleten accu is niet de enige denkbare oorzaak.

Laat de computerspecialist daarom vaststellen of de accu (batterij) moet worden vervangen, de adapter (oplader) moet worden vervangen of dat een DC-jack reparatie nodig is. Elk merk en model laptop heeft weer een eigen type batterij, oplader en stroomaansluitpunt. Er zijn zelfs nog andere oorzaken denkbaar voor het feit dat uw laptop niet meer oplaadt.

Wat PC Refresh u biedt is een complete diagnose. Hiermee krijgt u vooraf inzicht in de mogelijkheden, kosten en doorlooptijd.

MacBook laadt niet op

Elke laptop heeft zijn eigen type accu (batterij) en oplader (adapter), dat geldt ook voor Apple MacBooks. Uw MacBook Air of MacBook Pro laadt niet op? De meest voorkomende oorzaak is de MacBook accu, die na verloop van tijd zijn capaciteit verliest en na een aantal jaren helemaal niet meer oplaadt. In dat geval moet de accu worden vervangen. Een andere oorzaak is een defect in de MacBook oplader, bijvoorbeeld door een kabelbreuk. In dat geval moet de MagSafe adapter worden vervangen.

Complete diagnose en vakkundige reparatie bij PC Refresh

Met de complete diagnose van PC Refresh weet u snel meer over de oorzaak van het probleem en mogelijke reparaties voor uw MacBook. Reparaties worden vervolgens uitgevoerd door gediplomeerd personeel, uitsluitend gebruikmakend van nieuwe, A-klasse onderdelen.

In heel Nederland biedt PC Refresh oplossingen:

Onze unieke Privacy Code waarborgt een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens en bestanden. Elke PC Refresh medewerker is hieraan gehouden.

Uw laptop accu laadt niet op? Laat hem dan direct vrijblijvend nakijken door PC Refresh!

Zie ook: