Laptop accu vervangen? Laat hem vervangen door PC Refresh!

Afspraak maken

U kent het vast wel; als u een laptop net hebt gekocht gaat de batterij nog een halve dag mee, maar na een paar jaar mag u blij zijn als u nog een uurtje stroom heeft. Laptop accu’s zijn opgebouwd uit cellen die na veelvuldig ontladen en opladen hun kracht verliezen. De capaciteit van de accu neemt af totdat hij niet meer bruikbaar is. In feite is de accu dan versleten. De laptop accu vervangen is dan de enige oplossing, als u mobiel wilt blijven werken.

Gelukkig is een laptop accu vervangen prima mogelijk. Wilt u graag goed geadviseerd worden en er zeker van zijn dat u de juiste oplossing kiest? Besteed het dan uit aan PC Refresh, een volledige diagnose van uw laptop is geheel vrijblijvend!

Boek direct uw reparatie in

De service van PC Refresh

PC Refresh heeft de expertise en onderdelen om problemen met alle laptop merken effectief te verhelpen. Ook uw laptop is bij ons dus meer dan welkom!

Om er zeker van te zijn dat uw laptop accu vervangen moet worden, bieden we u een complete diagnose aan. Daarbij worden alle onderdelen van uw laptop, zoals de oplader en het stroomaansluitpunt, goed nagekeken. Vervolgens ontvangt u een prijsopgaaf voor de reparatie. Zo weet u zeker dat de reparatie goed wordt uitgevoerd en voorkomt u verrassingen achteraf!

De verschillende soorten laptop accu’s

Elk merk en type laptop heeft weer een eigen, vaak unieke accu. Soms zijn er ook accu’s van verschillende capaciteiten leverbaar: de normale en de XL-varianten, waarmee de laptop langer mobiel kan worden gebruikt. Houdt er daarbij rekening mee dat de XL-accu’s ook fysiek groter kunnen zijn, waardoor de batterij een stukje uitsteekt.

Laptop accu’s zijn grofweg onder te verdelen in drie categorieën:

  • De officiële accu’s, die worden geproduceerd door de fabrikant van de laptop
  • A-merk varianten, die worden geproduceerd door gerenommeerde producenten
  • Budgetklasse varianten

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de verschillende varianten kunnen sterk uiteenlopen. Daarom werken de computerspecialisten van PC Refresh uitsluitend met officiële accu’s en A-merk varianten.

Uw laptop direct inboeken

De professionele serviceshops van PC Refresh zijn gevestigd in de Randstad Maar ook in alle andere Nederlandse plaatsen kunt u zonder al teveel moeite gebruik maken van onze diensten.

Op alle opdrachten aan PC Refresh is onze Privacy Code van toepassing, waaraan elke medewerker is gehouden. Uw computer en uw bestanden zijn dus in goede handen.

Wilt u dus uw laptop accu vervangen? Aarzel niet en schakel de specialisten van PC Refresh in. We zijn ook u graag van dienst!

Zie ook: