Telefoon reparatie Amsterdam nodig? PC Refresh helpt!

Maak hier uw afspraak

Bent u op zoek naar een snelle en goede telefoon reparatie Amsterdam? Een probleem met uw telefoon kan uw dag aardig in de war gooien. Geen e-mail, geen internet en niet meer bereikbaar voor vrienden en collega’s. Erg vervelend, dus!

Toch hoeft u niet meteen naar de winkel te rennen om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Een telefoon reparatie in Amsterdam laten uitvoeren is namelijk een prima alternatief! Waar? Bij PC Refresh natuurlijk! Het maakt niet uit wat het probleem aan uw mobiele telefoon is, onze ervaren specialisten maken hem weer als nieuw.

Wat kost het om een telefoon te laten repareren?

Wilt u weten wat onze prijzen zijn voor een telefoon reparatie Amsterdam? Bekijk dan onze tarieven.

Hoe lang duurt een telefoon reparatie?

Hoe lang het duurt om een telefoon reparatie in Amsterdam uit te voeren kan erg verschillen. Het hangt namelijk af van het type probleem en het type reparatie. Wel kunnen we zeggen dat voor de meeste reparaties een reparatietijd van 2 tot 5 werkdagen geldt.

Zo uw telefoon ter reparatie aanbieden in Amsterdam

Heeft u een telefoon reparatie nodig? Dan bent u van harte welkom in onze serviceshop in Amsterdam. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van de shop weer:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

U kunt niet zelf langskomen? Geen punt: uw telefoon ter reparatie aanbieden kan ook op andere manieren. Klik op de verschillende opties voor meer informatie.

Wat voor telefoon reparaties we uitvoeren in Amsterdam

Onze specialisten hebben sinds 2012 tienduizenden reparaties verricht aan alle denkbare apparaten. Van laptops tot Macs, en natuurlijk alle soorten mobiele telefoons.

Voor de volgende smartphone reparaties kunt u bij onze service shop in Amsterdam terecht:

 • Reparatie van het gebarsten scherm van uw telefoon;
 • Vervanging van de accu/batterij van uw telefoon;
 • Vervanging van de microfoon van uw telefoon.

Weet u niet goed wat de oorzaak van uw telefoon problemen is? Ook dan kunt u bij ons binnenlopen. Onze specialisten doen namelijk altijd eerst onderzoek. Wat het merk van uw smartphone ook is, we weten vrijwel elk defect op te lossen. Dus of u nu een Apple telefoon, een Samsung telefoon of een LG telefoon heeft, wij repareren hem en u bent zo weer online.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U kent vast wel een neefje of handige vriend die telefoonproblemen voor u oplost. Maar is er nu echt een probleem? Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige telefoonspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: