Samsung reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

Maakt uw Samsung laptop lawaai of wordt hij warm? Start uw Samsung pc ineens niet meer op? Ondanks het feit dat Samsung bekend staat om het leveren van betrouwbare producten, kan er altijd iets misgaan. Gelukkig zijn er dan altijd de computerspecialisten van PC Refresh, die elk Samsung probleem vakkundig verhelpen!

U kunt zes dagen per week (maandag tot en met zaterdag) gebruikmaken van onze diensten. Bij u thuis, op uw kantoor of in onze professionele serviceshop. En komt u bij ons langs of verstuurt u een computer voor reparatie? Dan krijgt u ook nog eens een complete diagnose!

Over Samsung

De Zuid-Koreaanse gigant Samsung is tegenwoordig vooral bekend van de smartphones en andere electronica, maar produceert ook laptops, tablets en (all-in-one) pc’s. Gemeten naar omzet is Samsung het grootste IT-bedrijf ter wereld, al speelt het in de wereld van de computers een relatief beperkte rol.

Modellen Samsung pc’s en laptops

Tegenwoordig verkoopt Samsung Samsung ATIV Book laptops en Samsung ATIV One all-in-one pc’s. Ook levert Samsung de Samsung Chromebook, een laaggeprijsde mini-laptop met het simpele en snelle Chrome OS besturingssysteem.

Samsung reparatie en service bij PC Refresh

PC Refresh biedt zakelijke en particuliere klanten in heel Nederland kwalitatief hoogwaardige Samsung reparaties, service en support. De meeste Samsung reparaties vinden plaats in onze serviceshop in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Maar u kunt ook uw Samsung pc of laptop vanuit elke Nederlandse plaats verzekerd versturen, als u bij ons een verzendlabel aanvraagt. Ook komt onze koerier in heel Nederland langs om uw computer op te halen. Woont of werkt u in de Randstad? Dan komt onze computerspecialist ook bij u op de zaak of thuis.

U ziet het, wij bieden voor elke situatie een passend type Samsung support. Zie meer over de mogelijkheden of boek uw Samsung reparatie direct bij ons in >>

Soorten Samsung reparaties

Of u nou de Samsung fabrieksinstellingen wilt terugzetten of een defect beeldscherm wilt laten vervangen, PC Refresh voert alle Samsung reparaties aan soft- en hardware vlot en vakkundig uit.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden van onze Samsung reparatie, service en support. Neem vrijblijvend contact op met uw vraag of verzoek!