Dell reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

Dell computers staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Daarom zien we Dell pc’s en laptops minder dan andere merken in de PC Refresh werkplaats. Toch onstaan ook aan de computers van Dell problemen, zowel hardware- als softwarematig. Gelukkig heeft het team van PC Refresh voor elke Dell een oplossing!

Of u nou bij ons langskomt in de serviceshop of een computerspecialist op locatie laat komen, wij staan zes dagen per week voor u klaar. In de werkplaats kunt u zelfs gebruik maken van onze complete diagnose!

Over Dell

Het Amerikaanse Dell is, ten opzichte van haar grote Amerikaanse concurrenten HP en IBM, een relatief jong bedrijf. Het werd in 1986 opgericht door Michael Dell en richtte zich op de (online) computerverkoop direct aan klanten, in plaats van via computerwinkels. Dat was uniek, omdat de concurrentie zich vooral richtte op het ontwikkelen van sterke dealernetwerken, die de prijs voor de eindklant omhoog stuwden. Door deze directe aanpak kon Dell de kosten laag houden en kwalitatief goede producten laaggeprijsd aanbieden.

Modellen Dell pc’s en laptops

Dell levert pc’s en laptops aan consumenten, zoals de Dell Inspiron laptops en Dell Dimension desktop pc’s. Toch is het merk voornamelijk in de zakelijke markt actief. De meest bekende series zijn de Dell Optiplex en Vostro pc’s en de Dell Latitude notebooks. Voor de veeleisende professionele gebruiker is er tenslotte de Dell Precision serie pc’s en notebooks. Zeker de hoger geprijsde Dell computers staan bekend om hun duurzaamheid, door het gebruik van betrouwbare onderdelen. Het komt niet zelden voor dat we bij PC Refresh Dell pc’s en laptops van 15 jaar of ouder binnenkrijgen.

Wat kan PC Refresh voor uw Dell betekenen?

U kunt bij PC Refresh terecht met elk type Dell pc of laptop. In de serviceshop in Den Haag en Amsterdam kunt u van maandag t/m zaterdag terecht voor een complete diagnose. Ook kunt u kiezen voor een verzendservice vanuit heel Nederland of u laat de computer ophalen door de koerier. In de Randstad komt de computerspecialist bij u langs voor computerhulp op locatie, zakelijk of particulier.

Wilt u de mogelijkheden voor Dell support nog eens doornemen? Kijk verder voor de alternatieven en boek uw Dell reparatie direct bij ons in >>

Soorten Dell reparatie, service & support

Of u nou een Dell recovery wilt laten uitvoeren of onderdelen wilt laten upgraden, PC Refresh helpt u met elke denkbare Dell pc of Dell laptop reparatie. Een greep uit de mogelijkheden:

Voor deze en andere Dell reparatie, service en support staat ons team graag voor u klaar! Neem bij vragen dus gerust contact op!